Δαχτυλίδια πέους: o μεγαλύτερος σύμμαχος του άνδρα στη στύση

Δαχτυλίδια πέους: o μεγαλύτερος σύμμαχος του άνδρα στη στύση

Το cock ring, είναι το μόνο δαχτυλίδι του οποίο ο ρόλος δεν είναι διακοσμητικός, αντιθέτως πρόκειται για ένα ερωτικό βοήθημα με δυο εξαιρετικά πρακτικές χρήσεις για κάθε άνδρα. Άλλωστε όπως έχουν αποκαλύψει οι διάσημοι πρωταγωνιστές πορνό ταινιών τα δαχτυλίδια πέους είναι αυτά τα οποία τους βοηθούν να διατηρήσουν την στύση τους ανάμεσα στα διαλείμματα των γυρισμάτων κι αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους πόσο χρήσιμα είναι καθώς πρόκειται για επαγγελματίες.

Το δαχτυλίδι πέους λοιπόν, ή αλλιώς cock ring είναι ένας δακτύλιος που δεν έχει καμιά σχέση με κόσμημα και φοριέται στο πέος ώστε αφενός να διατηρήσει τη στύση ενός άνδρα δυνατή αλλά ταυτόχρονα και να τον διεγείρει ιδιαιτέρως με τη δονούμενη εκδοχή του. Αν λοιπόν αυτό το οποίο επιθυμεί ένας άνδρας είναι να διατηρεί την υπάρχουσα στύση του αλλά και να τονώνει το μέγεθος του πέους του αυτό που πρέπει να αποκτήσει είναι ένα δαχτυλίδι πέους: δεν θα του προκαλέσει καμιά δέσμευση παρά μόνον αυτοπεποίθηση και απόλαυση.

Υπάρχουν πολλά είδη cock rings: τα κλασσικά δαχτυλίδια πέους, τα δαχτυλίδια πέους με δόνηση, τα διπλά, τα ρυθμιζόμενα, καθώς και τα rabbit τα οποία διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό ώστε να ερεθίζουν ταυτόχρονα και την κλειτορίδα της συντρόφου, κάτι που τα κάνει ένα από τα πιο λειτουργικά και αποτελεσματικά sex toys για ζευγάρια. Τέλος στο e shop μας διαθέτουμε και σετ από δαχτυλίδια σε διαφορετικά μεγέθη για να έχει κάποιος περισσότερες επιλογές να επιτύχει την τέλεια εφαρμογή σε κάθε στύση του.

Αν λοιπόν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι για να αναβαθμίσετε τη στύση σας και παράλληλα την ικανοποίηση της συντρόφου ή του συντρόφου σας αυτό είναι οπωσδήποτε ένα cock ring. Δείτε ολόκληρη τη συλλογή μας από κορυφαία δαχτυλίδια πέους.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας