Δονητές

Δονητές

Οι δονητές είναι αναμφισβήτητα οι κυρίαρχοι των sex toys και δηλώνουν έτοιμοι να ανεβάσουν την ερωτική σου ζωή σε άλλο επίπεδο! Επίλεξε τον δονητή που ταιριάζει στις ανάγκες σου και απόλαυσε τους πιo εκρηκτικούς οργασμούς τη ζωής σου.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Επιλεγμένα Φίλτρα:

Ο βασιλιάς των sex toys ακούει στο όνομα Δονητής!

Η κλασσική αξία στον κόσμο των ερωτικών παιχνιδιών ήταν και παραμένει να είναι ο δονητής. Solo ή με το ταίρι σου, είναι ικανός να απογειώσει την όλη εμπειρία προσφέροντας σου αμέτρητες στιγμές διασκέδασης. Και το καλύτερο; Για κάθε ερωτογενή σου ζώνη θα βρεις και τον κατάλληλο δονητή!

Διέγειρε την κλειτορίδα σου κάνοντας μασάζ με έναν κλειτοριδικό ή wand δονητή, νιώσε μια απολαυστική διείσδυση με έναν ρεαλιστικό και δες τις αισθήσεις σου να κορυφώνονται με έναν Rabbit.

Επιπλέον οι δονητές σημείου G μπορούν να βρουν για τα καλά το κουμπί σου επιφέροντας πανίσχυρους κολπικούς οργασμούς. Ότι κι αν επιλέξεις, σύντομα θα ανακαλύψεις πως μόνο ένας ίσως δεν είναι αρκετός!

Το πρώτο μου sex toy

Εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες ανά τον κόσμο εμπιστεύονται το κλειδί της προσωπικής τους ευχαρίστησης σε ένα δονητή. Ένας κλασσικός αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσεις την εμπειρία σου. Τόλμησε να κάνεις την αρχή και που ξέρεις..; Ισως σε λίγο καιρό αρχίσεις να ψάχνεις κάποιον Hi Tech δονητή πολυτελείας.

Οι δονητές συνήθως κατασκευάζονται από μαλακά, φιλικά προς το σώμα υλικά όπως η σιλικόνη το TPE και το PVC που κάνουν την εμπειρία μαζί τους ιδιαίτερα ευχάριστη. Είναι κατάλληλοι για χρήση τόσο κολπικά όσο και πρωκτικά, αφού υπάρχει και ειδική κατηγορία πρωκτικών δονητών ειδικά γι αυτό το σκοπό.

Στους δυο ο τρίτος… Χωρεί!

Αν ανήκετε στα ζευγάρια που θέλουν να εμπλουτίσουν την ερωτική τους ζωή αναζητώντας διαρκώς νέες εμπειρίες μην το σκέφτεστε καθόλου. Ο δονητής είναι η καλύτερη σας επιλογή.

Ένας ρεαλιστικός δονητής μπορεί να πάρει το ρόλο του τρίτου προσώπου, ειδικά όταν διαθέτει βεντούζα στήριξης, ενώ ένας κλειτοριδικός να συμπληρώσει ιδανικά μια διείσδυση φροντίζοντας την κλειτορίδα. Βάλτε τον στην παρέα σας και σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα να είστε σίγουροι πως θα γίνει αναντικατάστατο αξεσουάρ της ερωτικής σας ζωής. Είναι εύκολοι στον καθαρισμό και δεν θα σας δυσκολέψουν πουθενά.

Mini tip!

Μην ξεχνάς πως υπάρχουν και εξαιρετικά αποδοτικοί mini δονητές που μπορούν να σε ακολουθήσουν παντού κρυμμένοι καλά μέσα στην τσάντα σου!

Απλά αξιαγάπητοι

Οι δονητές έχουν σχεδιαστεί για έναν πολύ απλό λόγο: Να δίνουν ερωτική ικανοποίηση και χαρά. Κανε στον εαυτό σου ή στο ταίρι σου ένα πολύτιμο δώρο ικανό να προκαλέσει χαλάρωση, ευχαρίστηση και αμέτρητες κορυφώσεις. Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί νιώθουν την ανάγκη να τους δώσουν όνομα...

Στο Loveberry.gr διαθέτουμε για σένα μια ευρεία ποικιλία επώνυμων δονητών, όλων των κατηγοριών για να αποκτήσεις αυτόν ή αυτούς που σου ταιριάζουν εύκολα, σίγουρα και πάνω απ'όλα 100% διακριτικά.