Πως να χρησιμοποιήσεις ένα Δαχτυλίδι Πέους με Δόνηση

Πως να χρησιμοποιήσεις ένα Δαχτυλίδι Πέους με Δόνηση

Αν ψάχνετε κάτι για να κάνετε πιο πικάντικο το σεξ με την/τον σύντροφο σας τότε αυτό που χρειάζεστε είναι ένα δαχτυλίδι πέους με δόνηση! Σαν ένα κανονικό δαχτυλίδι θα σκληρύνει και θα διατηρήσει περισσότερο την στύση σας άλλα θα έχει και τα ωφελήματα ενός ενσωματωμένου μίνι δονητή ιδανικό για να διεγείρει τόσο εσάς όσο και την/τον σύντροφό σας.

Τα δαχτυλίδια πέους με δόνηση μπορεί να έχουν απλά μόνο ένα δακτύλιο που φοριέται γύρο από την βάση του πέους ή και έναν πρόσθετο δακτύλιο που φοριέται γύρο από τους όρχεις. Οι διπλοί δακτύλιοι βοηθούν το δαχτυλίδι να είναι πιο σταθερό προσφέροντας έτσι περισσότερο έλεγχο. Τα περισσότερα δαχτυλίδια πέους με δόνηση είναι αρκετά εύκαμπτα & ελαστικά που σημαίνει ότι ταιριάζει στους περισσότερους άνδρες χωρίς να ανησυχούνε για το μέγεθος του.

Πως να βάλεις ένα ελαστικό Δαχτυλίδι Πέους

ελαστικό δαχτυλίδι πέους
Διπλό ελαστικό δαχτυλίδι πέους

Για να βάλετε το δονούμενο δαχτυλίδι θα πρέπει πρώτα να διαπιστώσετε εάν το δαχτυλίδι είναι ελαστικό ή σφιχτό. Στη πρώτη περίπτωση θα πρέπει να το φορέσετε όταν είστε σε πλήρη στύση ενώ στη δεύτερη θα πρέπει να φορεθεί όταν είστε σε κατάσταση χαλάρωσης. Στη συνέχεια Προσθέστε λίγο λιπαντικό πάνω σας και στο εσωτερικό του δακτυλίου και γλιστρήστε το προς τα κάτω μέχρι τη βάση του πέους. Αν το δαχτυλίδι είναι διπλό και έχει δεύτερο δακτύλιο για τους όρχεις, απλά τεντώστε το προς τα έξω και ασφαλίστε το γύρω από τους όρχεις. Στην συνέχεια ενεργοποιείστε το για να ξεκινήσει η λειτουργία δόνησης.

Πολλοί άνδρες ξεκινούν με αναλώσιμα δαχτυλίδια δόνησης απλά για να δούνε αν τους αρέσει η αίσθηση που τους προσφέρουν. Αν σας αρέσουν και θέλετε μία πιο μόνιμη λύση τότε αναζητήστε δαχτυλίδια πέους δόνησης με αναλώσιμες μπαταρίες, έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε μαζί το αγαπημένο σας δονούμενο δαχτυλίδι ξανά και ξανά.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας