Πως να χρησιμοποιήσεις σωστά ένα Δαχτυλίδι Πέους

Πως να χρησιμοποιήσεις σωστά ένα Δαχτυλίδι Πέους

Δεν χρειάζεται να έχεις τριχωτά πόδια ή να είσαι φίλος με κάποιον μάγο για να αποκτήσεις αυτό το δαχτυλίδι, οπότε χαλάρωσε και διάβασε αυτόν τον ενδιαφέρον οδηγό χρήσης, για να ανακαλύψεις πως θα βάλεις αυτό το πολύτιμο εργαλείο στο πολύτιμο "εργαλείο" σου.

Πως να βάλεις ένα Δαχτυλίδι Πέους

δαχτυλίδι πέουςΤα δαχτυλίδια πέους είναι εύκολα στο να τα βάλεις και θα διαπιστώσεις τα αποτελέσματα σχεδόν αμέσως. Θα πρέπει να αισθάνεσαι άνετα όταν το φοράς και όχι άβολα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς λιπαντικό κατά προτίμηση νερού (water – based) κατά την τοποθέτηση, για να κάνεις την εισαγωγή και την ακριβή εφαρμογή του ακόμα πιο εύκολη. Βεβαιώσου ότι το δαχτυλίδι έχει τοποθετηθεί τέρμα κάτω μέχρι τη βάση του πέους.

Το δαχτυλίδι πέους θα πρέπει να το φοράς όταν είσαι χαλαρός και όχι σε στύση. Όσο το πέος σου θα σκληραίνει θα παρατηρήσεις ότι το δαχτυλίδι θα είναι όλο και πιο άνετο και η στύση σου θα είναι...εντονότερη.. απ’ ότι συνήθως.

Πως να βάλεις ένα Δαχτυλίδι Πέους - Όρχεων

δαχτυλίδι πέους - όρχεωνΤο δαχτυλίδι για το πέος και τους όρχεις (δαχτυλίδι το οποίο φοριέται γύρω από το πέος και τους όρχεις) θα πρέπει επίσης να φοριέται όταν είσαι χαλαρός και όχι σε στύση. Θα πρέπει να τοποθετήσεις το δαχτυλίδι πρώτα γύρω από τους όρχεις και μετά γύρω από το πέος. Βάλε αρκετό λιπαντικό στο δαχτυλίδι αλλά και πάνω σου για να είναι ευκολότερο. Πέρασε πρώτα τον ένα όρχη από τον δακτύλιο και μετά τον δεύτερο. Αφού είναι και οι δύο όρχεις μέσα στον δακτύλιο, πέρασε το κεφάλι του πέους μέσα.

Τα διπλά δαχτυλίδια πέους έχουν δύο επιλογές χρήσης, δηλαδή είτε τοποθετείται ένα στο πέος και ένα στους όρχεις. Ή ένα και για το πέος και για τους όρχεις, για να μπορέσετε να απολαύσετε και τους δύο τρόπους.

Τα δαχτυλίδια πέους με δόνηση είναι διαθέσιμα και με τις δύο επιλογές χρήσης και επιπρόσθετα παρέχουν δόνηση που εντινεί την ηδονή για εσένα και την σύντροφό σου. Τα πιο πολλά έχουν το δονούμενο σημείο προς την μεριά της κλειτορίδας κατά την διάρκεια του σεξ, κάποια άλλα έχουν το δονούμενο σημείο γυρισμένο προς τους όρχεις για περισσότερη δική σου απόλαυση.

Πριν ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς το δαχτυλίδι στο σεξ, δοκίμασε το και μόνος σου, για να σιγουρευτείς ότι το μέγεθος είναι σωστό. Αυτό όχι μόνο θα σε βοηθήσει να σιγουρευτείς ότι έχεις πάρει το σωστό μέγεθος, αλλά θα σε βοηθήσει να έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση όταν το χρησιμοποιήσεις με την σύντροφό σου και μια ιδέα για το τι να περιμένεις όταν του...βάλεις δαχτυλίδι. Σημείωσε ότι το δαχτυλίδι δεν θα πρέπει να φοριέται περισσότερο από μισή ώρα.
Κάνε ένα διάλειμμα και άφησε την ροή του αίματος να επιστρέψει στο κανονικό πριν ξεκινήσεις για τον επόμενο γύρο..

Τι να περιμένεις: είναι απόλυτα φυσιολογικό το πέος σου να φαίνεται μεγαλύτερο, πρησμένο και με έντονες φλέβες όταν φοράς το δαχτυλίδι. Επίσης, επειδή το δαχτυλίδι περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος μπορεί να έχει μια πιο έντονη κόκκινη απόχρωση απ’ ότι συνήθως. Το κεφάλι του πέους θα είναι πιο εκτεθημένο και έτσι η στύση σου θα είναι περισσότερο σκληρή και δυνατή.

Τι να ΜΗΝ περιμένεις: σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πονάς στο πέος ή να νιώθεις άβολα. Εάν δεις ότι το δαχτυλίδι σε πιέζει και δημιουργεί γραμμή στο σημείο που ακουμπάει ή αν η απόχρωση του είναι πολύ κόκκινη ή μπλεδίζει, αφαίρεσε άμεσα το δαχτυλίδι, καθώς αυτές είναι ενδείξεις ότι είναι πολύ στενό. Ένα στενό δαχτυλίδι μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, οπότε δεν αξίζει το ρίσκο.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας