Δαχτυλίδια Πέους

Ένα δαχτυλίδι πέους μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της στύσης και να αυξήσει την αντοχή σας στο σεξ. Μερικά δαχτυλίδια πέους έχουν ένα μικρο δονητή και ένα διεγερτικό κλειτορίδας για έξτρα απόλαυση.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Έυρος Τιμής:
-
Επιλεγμένα Φίλτρα:

Δαχτυλίδι πέους: Το αγαπημένο sex toy των ανδρών!

Όλα τα δαχτυλίδια πέους έχουν παρόμοια χρήση. Εφαρμόζουν σφιχτά γύρω από το πέος και περιορίζουν τη ροή του αίματος με αποτέλεσμα να αυξάνεται το μήκος και η περιφέρεια του. Με αυτόν τον τρόπο κρατάνε σταθερή την στύση σας ενώ παράλληλα βοηθούν στην καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης.

Στο Loveberry θα βρείτε τεράστια ποικιλία δαχτυλιδιών σε σε πολλά χρώματα, μεγέθη και σχεδιασμούς που θα ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας. Μερικά δαχτυλίδια πέους έχουν ένα μικρο δονητή και ένα διεγερτικό κλειτορίδας για να παρέχουν πρόσθετη ευχαρίστηση τόσο σε εσάς όσο και στην παρτενέρ σας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Τα δαχτυλίδια πέους δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για περισσότερο από μισή ώρα. Αν είστε αρχάριος σας προτείνουμε να αρχίσετε με ένα ελαστικό δαχτυλίδι πέους απλά για να συνηθίσετε την αίσθηση του.