Sex shop, Sex Toys και Online αγορές, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Sex shop, Sex Toys και Online αγορές, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Όλοι είχαμε κάποια στιγμή την απορία για το τι θα αντικρίσουμε αν περάσουμε το κατώφλι ενός sex shop. Πάντα αναρωτιόμασταν: τι σόι αξεσουάρ και είδη προϊόντων θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο κατάστημα ώστε ο περισσότερος κόσμος να θεωρεί την επίσκεψη του taboo;

Με την κατακόρυφη άνοδο του online shopping στην χώρα μας και σε συνδυασμό με την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο, η παραπάνω ερώτηση μπορεί επιτέλους να απαντηθεί με ευκολία! Το μόνο που αρκεί να κάνετε είναι να αναζητήσετε στον ιστό τον όρο "online sex shop" ή ακόμα καλύτερα: loveberry.gr :) 

Σε ποιους πραγματικά απευθύνεται ένα sex shop;

Τα προηγούμενα χρόνια επικρατούσε η εσφαλμένη αντίληψη ότι τα τα sex shops απευθύνονται περισσότερο σε ερωτικά ανενεργούς ανθρώπους ή σε άτομα χωρίς κάποια ερωτική σχέση το οποίο είναι και ανακριβές. Για την ακρίβεια σύμφωνα με έρευνες ένα μεγάλο ποσοστό του αγοραστικού κοινού στα sex shop είναι ζευγάρια που ψάχνουν νέους τρόπους για να αναβαθμίσουν την σεξουαλική τους ζωή. 

Η αγορά σε ένα sex shop (online ή φυσικό κατάστημα) δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί taboo καθώς τα  προϊόντα που διαθέτει απευθύνονται σε όλα τα ενήλικα άτομα, κάθε κοινωνικού συνόλου, κάθε προσωπικής κατάστασης. Ένα σεξουαλικά υγιές άτομο θα πρέπει να επενδύει άφοβα στην σεξουαλική του ευχαρίστηση χωρίς αναστολές, δοκιμάζοντας νέες ιδέες και τρόπους ερωτικής ικανοποίησης.

Επίσης είναι εσφαλμένη η αντίληψη ότι τα sex toys απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες. Με τη πάροδο του χρόνου όλο και περισσότερες εταιρείες ερωτικών παιχνιδιών επενδύουν στην κατασκευή ερωτικών παιχνιδιών αποκλειστικά για την ανδρική ερωτική ικανοποίηση. Επομένως η ζυγαριά στην ποικιλία ερωτικών προϊόντων όσο αφορά τα δύο φύλλα τείνει να γείρει προς το κέντρο.

Οι 4 βασικές κατηγορίες ενός sex shop

Είναι αλήθεια ότι ένα sex shop διαθέτει πολλές υποκατηγορίες προϊόντων, και όταν λέμε πολλές, ενοούμε παααάρα πολλές! Αυτό για έναν αρχάριο χρήστη μπορεί να ακούγεται προβληματικό άλλα στην ουσία είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό και παράλληλα ενδιαφέρον στοιχείο. Χαλαρώστε και αφήστε με να σας αποδείξω πόσο απλά είναι τα πράγματα! Τουλάχιστον εδώ.. στο Loveberry! ;)
Ας δούμε λοιπόν τις 4 κεντρικές κατηγορίες προϊόντων ενός sex shop:

1) Δονητές

Θεωρητικά οι δονητές ανήκουν στην κατηγορία των sex toys, επειδή όμως διαθέτουν πολλές υποκατηγορίες και έχουν χαρακτηριστεί άξια ως "ο βασιλιάς των sex toys", το sex shop μας όπως και πολλά άλλα sexshops, τους αφιερώνουν μία αποκλειστική κεντρική κατηγορία. Ας δούμε τρεις από τις πιο δημοφιλή υποκατηγορίες δονητών:

Ρεαλιστικοί Δονητές

Οι ρεαλιστικοί δονητές αντιγράφουν τέλεια το ανδρικό πέος για να σας προσφέρουν ρεαλιστικά αισθήματα μαζί με παλμικές δονήσεις. Απλά ο απόλυτος συνδυασμός ευχαρίστησης!

Δονητές Rabbit

Το πιο εμβληματικό ερωτικό παιχνίδι που έγινε παγκοσμίως γνωστό από ένα επεισόδιο της πολύ δημοφιλούς σειράς sex and the city. Τα χαρακτηριστικά αυτάκια κουνελιού ενός rabbit δονητή χαρίζουν ταυτόχρονο κολπικό & κλειτοριδικό ερεθισμό.

Μίνι Δονητές

Κομψοί και διακριτικοί.. Οι μίνι δονητές χωράνε "παντού!" Είναι το τέλειο sex toy για να δοκιμάσετε μαζί τις πρώτες σας δονήσεις και μια οικονομική λύση για να αποκτήσετε το πρώτο σας ερωτικό παιχνίδι.

2) Sex Toys

Όπως προανέφερα τα sex toys δεν απευθύνονται μόνο στις γυναίκες ή μόνο στους άνδρες άλλα απευθεινονται και στα δύο φύλλα εξίσου. Επίσης πολλά από τα sex toys ενισχύουν την σεξουαλική ευτυχία των ζευγαριών είτε είναι straight είτε είναι gay. Έτσι για τα sex toys προκύπτουν οι επόμενες 3 βασικές υποκατηγορίες:

Sex toys για γυναίκες

Οι βεντούζες θηλών, οι κολπικές μπίλιες και τα ερωτικά αυγά δόνησης είναι μερικά από τα sex toys που ξεχωρίζουν μέσα στο συρτάρι ενός γυναικείου κομοδίνου. Επίσης τα dildo κάθε τύπου καθώς και τα strapon kits είναι μερικές επιπρόσθετες επιλογές στο οπλοστάσιο της γυναικείας ευχαρίστησης.

Sex toys για άνδρες

Τα ανδρικά sex toys πέρα από την ευχαρίστηση που προσφέρουν στον άνδρα ενισχύουν παράλληλα και τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Τα δαχτυλίδια πέους και τα καλύμματα/προεκτάσεις πέους δυναμώνουν και παρατείνουν την στύση ενώ sex toys όπως τα αυνανιστήρια βοηθάνε στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Sex toys για ζευγάρια

Είναι γεγονός ότι πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι ο λόγος να χρησιμοποιήσει ένα ζευγάρι κάποιο sex toy. Η απάντηση είναι απλή: Σαφώς για να ενισχύσουν τις ερωτικές τους εμπειρίες δοκιμάζοντας και ανακαλύπτοντας νέους τρόπους σεξουαλικών απολαύσεων.. Μερικά από τα sex toys που το επιτυγχάνουν; Δαχτυλίδια πέους με δόνηση, κούφια strapon, sex toy kits και ασύρματα αυγά.

3) Φετίχ Αξεσουάρ - BDSM

Πιθανότατα θα έχετε ακούσει για τις πολύ γνωστές ταινίες "50 αποχρώσεις του γκρι".. αν όχι κανένα πρόβλημα! Τα φετίχ αξεσουάρ σας επιτρέπουν να ξεδιπλώσετε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις και παράλληλα σας δίνουν την δυνατότητα να ελευθερώσετε την κυριαρχική ή την ενδοτική πλευρά σας. Ακολουθούν οι τρεις κυριότερες bdsm υποκατηγορίες για αρχάριους ή έμπειρους χρήστες:

Μαστίγια

Όταν ακούτε τη λέξη "sex shop" το πιθανότερο είναι σχηματίσετε αυτόματα στο μυαλό σας την εικόνα ενός μαστιγίου και αυτό γιατί το μαστίγιο παραμένει μέχρι και σήμερα το πιο εμβληματικό ερωτικό αξεσουάρ. Προφέρουν από ελάχιστο έως υψηλό βαθμό πόνου για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Μαστίγιο με ουρίτσα, βίτσα ιππασίας, κουπιά.. εσείς τι προτιμάτε;

Χειροπέδες & Bondage Play

Εξερευνήστε νέους τρόπους για αισθησιακό παιχνίδι περιορίζοντας την κινητικότητα των χεριών, των ποδιών ή και των δύο μαζί. Χειροπέδες, σχοινιά δεσίματος και bondage kits είναι τα απόλυτα εργαλεία σας για να διδάξετε το νόημα της υποταγής σε χρόνο μηδέν!

Φίμωτρα

Όταν ανεβαίνει η ένταση και η προσμονή στο bdsm παιχνίδι σας, είναι πολύ σημαντικό αυτός που υποτάσσει να έχει τον απόλυτο έλεγχο.. Με ένα bdsm φίμωτρο εσείς αποφασίζετε το πότε, το πόσο και το γιατί θα μιλήσει ο υποτακτικός σας..

4) Υγεία & Διέγερση

Τα προϊόντα της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι λίγο πολύ σε όλους μας γνωστά και απολύτως αναγκαία για πιο ασφαλές και πιο απολαυστικό σεξ. Είναι αναλώσιμα που σημαίνει ότι τελειώνει η ποσότητα τους και χωρίζονται σε 3 βασικές υποκατηγορίες:

Ερωτικά Λιπαντικά

Just slide! Το ερωτικό λιπαντικό είναι απαραίτητο αναλώσιμο είτε πρόκειται για κολπικό ή πρωκτικό σεξ καθώς και για τη μέγιστη απόδοση ενός sex toy. Χάρη στην ειδική τους σύνθεση μειώνουν τις τριβές και χαρίζουν αξεπέραστη ολισθηρή ευχαρίστηση. Δημοφιλή λιπαντικά είναι τα λιπαντικά νερού, τα λιπαντικά σιλικόνης και τα πρωκτικά λιπαντικά.

Διεγερτικές Κρέμες & Σπρέι

Ενισχύουν την σεξουαλική επιθυμία διεγείροντας την ευαίσθητη περιοχή σας. Οι διεγερτικές κρέμες κλειτορίδας διευκολύνουν και τονώνουν τον γυναικείο οργασμό ενώ για τους άνδρες οι κρέμες ανόρθωσης πέους συμβάλουν σε ευκολότερη και πιο δυνατή στύση.

Προϊόντα Μασάζ & Χαλάρωσης

Ξαπλώστε, χαλαρώστε και.. αφήστε τον/την να ταξιδέψει τις αισθήσεις σας απολαμβάνοντας ένα αισθησιακό μασάζ. Εκτός από τα κλασσικά έλαια για μασάζ μπορείτε να δοκιμάσετε ειδικά κεριά για μασάζ, πούδρες σώματος ή κρέμες μασάζ.

Και αν αγοράζω πρώτη φορά από Sex Shop;

Μην αγχώνεστε καθόλου, στο Loveberry sex shop κατανοούμε πλήρως το γεγονός ότι υπάρχουν αμέτρητα ερωτικά αξεσουάρ από τόσες πολλές κατηγορίες που μπορεί όλο αυτό να φανεί αποθαρρυντικό για έναν αρχάριο χρήστη. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο φροντίζουμε να κρατάμε σε υψηλά επίπεδα την εμπειρία χρήστη των πελατών μας με το να καινοτομούμε, να εφαρμόζουμε και να ενισχύουμε κορυφαίες διαδικτυακές πρακτικές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μοναδικές υπηρεσίες του Loveberry Sex Shop

  • Βίντεο περιγραφής προϊόντων

    Ο πλήρης κατάλογος μας διαθέτει εκατοντάδες προϊόντα με βίντεο περιγραφής υψηλής ανάλυσης για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.
  • Έξυπνα και πρακτικά φίλτρα προϊόντων

    Βρείτε εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα με τα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν μέσα από μία λίστα έξυπνων και πρακτικών φίλτρων.
  • Υψηλής ανάλυσης εικόνες προϊόντων

    Γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντική είναι η ποιότητα προβολής των προϊόντων σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, γιαυτό και έχουμε φροντίσει οι εικόνες των προϊόντων μας να έχουν την μέγιστη δυνατή ποιότητα ανάλυσης.
  • Γρήγορη και εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα

    Σε όλους μας αρέσει μία γρήγορη περιήγηση χωρίς περιττές καθυστερήσεις και χωρίς δυσλειτουργικό design σελίδας.. πόσο μάλλον όταν θα χρειαστεί να περιηγηθείτε σε αρκετές σελίδες μέχρι να καταλήξετε στην επιτυχημένη αγορά σας!
Το ταξίδι των ερωτικών απολαύσεων ξεκινάει εδώ, στο Loveberry Sex Shop!

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας