Δονητές

Η απόκτηση ενός δονητή είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση στις σεξουαλικές σας εμπειρίες. Όποιο και αν είναι το πάθος σας υπάρχει σίγουρα ένας τύπος δονητή που θα καλύψει κάθε σας ερωτική προτίμηση.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Έυρος Τιμής:
-
Επιλεγμένα Φίλτρα:

Όλοι οι δονητές έχουν ένα κοινό στοιχείο: την ικανότητα να παράγουν καταπληκτικές αισθήσεις!

Οι δονητές είναι άξια το πιο δημοφιλή και αγαπημένο ερωτικό παιχνίδι με τεράστια ποικιλία σε μεγέθη σχέδια και λειτουργίες για να μπορούν να καλύπτουν όλες σας τις επιθυμίες σε παιχνίδια σόλο ή με παρέα.

Οι Μίνι Δονητές σφαίρες είναι ιδανικοί για καυτά προκαταρκτικά ενώ οι Rabbit Δονητές είναι οι κορυφαίοι για ταυτόχρονο κολπικό & κλειτοριδικό ερεθισμό. Όποιο και αν είναι το πάθος σας υπάρχει σίγουρα ένας τύπος δονητή που θα καλύψει κάθε σας ερωτική προτίμηση. Από τα μικρά μεγέθη των Κλασικών Δονητών και τους ερεθιστικούς Δονητές Σημείου G μέχρι τα χορταστικά ομοιώματα πέους των Ρεαλιστικών Δονητών θα ανακαλύψετε ότι όλοι τους έχουν ένα κοινό στοιχείο: την ικανότητα να παράγουν καταπληκτικές αισθήσεις!

Όλοι μας οι δονητές είναι κατασκευασμένοι από επώνυμους κατασκευαστές όπως You2toys, Nanma και Seven Creations και μόνο από υλικά υψηλής ποιότητας, είτε είναι πλαστικό, jelly ή σιλικόνη. Διαθέτουν διάφορες ταχύτητες, μοτίβα δονήσεων και κάποιοι περιστρεφόμενα ή ωθητικά εξαρτήματα. Επίσης ορισμένοι δονητές είναι αδιάβροχοι και σας συνοδεύουν σε κάθε σας υγρό παιχνίδι χωρίς να ανησυχείτε για την λειτουργία τους. 

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τον παλιό σας δονητή και έχετε μεγάλες απαιτήσεις τόσο στο θέμα της υψηλής αισθητικής όσο και στις προηγμένες λειτουργίες τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε έναν Δονητή Πολυτελείας.
Όποιο και αν είναι το γούστο σας, στο Loveberry οφείλουμε να διαθέτουμε τον δονητή που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες! Ανακαλύψτε τον και παραγγείλετε τον εύκολα γρήγορα, 100% διακριτικά.