Λειτουργούμε κανονικά σε περίοδο covid 19

Λειτουργούμε Κανονικά!

Το Loveberry.gr δέχεται κανονικά τις παραγγελίες σας για αποστολή Πανελλαδικά, ωστόσο ενδέχεται να σημειωθούν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των courier.

Δονητές

Δονητές από την κατηγορία

Αποκτήστε τον επώνυμο δονητή σας εύκολα & διακριτικά επιλέγοντας μέσα από 300+ βίντεο προϊόντων. Υπέροχα σχέδια δονητών για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Επιλεγμένα Φίλτρα:
Αποκτήστε τον επώνυμο δονητή σας εύκολα & διακριτικά επιλέγοντας μέσα από 300+ βίντεο προϊόντων. Υπέροχα σχέδια δονητών για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες.
Λιπαντικό με Βάση το Νερό Λιπαντικό με Βάση το Νερό

Λιπαντικά Νερού

Τα ουσιώδεις αναλώσιμα για μεγαλύτερη απόλαυση κατάλληλα για όλα τα sex toys

Άρθρα για τους Δονητές

Τρεις δονητές που πρέπει οπωσδήποτε μια γυναίκα να έχει στο συρτάρι της

Είτε μια γυναίκα κάνει σεξ με έναν σύντροφο είτε όχι, στο συρτάρι της πρέπει πάντοτε να υπάρχει μια μικρή συλλογή από δονητές και ομοιώματα ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή θελήσει να τους χρησιμοποιήσει εξερευνώντας ξανά και ξανά το σώμα και τα θέλω της...

Πες μου τι ανάγκες έχεις να σου πω ποιο δονητή πρέπει να χρησιμοποιήσεις

Τα τέσσερα βασικά είδη δονητών, οι ρεαλιστικοί, οι rabbit, οι κλασσικοί και οι μίνι έχουν ο καθένας από ένα βασικό λόγο που αποτελεί και ταυτόχρονα το πλεονέκτημά τους ώστε να τους προτιμήσει κάποιος. Πως θέλεις να είναι η εμπειρία σου; Σκέψου και διάβασε τι προσφέρει ο κάθε ένας..

Ρεαλιστικοί Δονητές - Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον βασιλιά των Δονητών

Οι δονητές ομοιώματα ή αλλιώς ρεαλιστικοί δονητές είναι από τα πιο δημοφιλή ερωτικά είδη. Είναι σχεδιασμένοι να έχουν την όψη και την αίσθηση ενός πραγματικού πέους έτοιμο να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Έχουν εύκαμπτο σκελετό, λεπτομέρειες από ρεαλιστικές φλέβες και κάπ..