Για ποιους λόγους να προτιμήσω ένα online sex shop από ένα φυσικό κατάστημα;

Από κατηγορίαΟδηγοί Πελατών Σχόλια   0
Για ποιους λόγους να προτιμήσω ένα online sex shop από ένα φυσικό κατάστημα;

#μένουμεσπίτι, ψωνίζουμε sex αποστάσεως!

To άρθρο αυτό γράφτηκε σε μια περίοδο που το #μένουμεσπίτι είναι το hashtag το οποίο οφείλουμε να ακολουθήσουμε όλοι και για όσο καιρό χρειαστεί προκειμένου να σπάσουμε την αλυσίδα διάδοσης του κορονοϊού. Με αφορμή το #μένουμεσπίτι λοιπόν, σκεφτήκαμε να σας αναλύσουμε για ποιους λόγους ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και πιο συγκεκριμένα ένα sex shop διαθέτει πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα.

Online Sex Shop VS Φυσικό Κατάστημα

Το πρώτο και πιο βασικό είναι ότι αυτή την περίοδο όλοι πρέπει να προσέξουμε την υγεία μας μένοντας στο σπίτι μας, έτσι, από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορούμε ακόμη να ψωνίζουμε, ενώ από το φυσικό όχι. Τα courier λειτουργούν, τα εμπορικά καταστήματα όχι, επομένως μπορείτε να μείνετε σπίτι συνεχίζοντας το e shopping σας. Επιπλέον, το να μπει κάποιος από το περιβάλλον του υπολογιστή του σε ένα sex shop και να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα του είναι ξεκούραστο και ασφαλές. Κανείς δεν θα τον δει να μπαίνει σε ένα online κατάστημα και έτσι μπορεί να διατηρήσει τα προσωπικά του δεδομένα ασφαλή.

Ακόμα και η συσκευασία στην οποία έρχονται τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος ερωτικών ειδών είναι διακριτική και δεν τον εκθέτουν ούτε καν στην εταιρία courier καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι υπάρχει μέσα στο κουτί. Επομένως ένα e shop βοηθά τον πελάτη να κάνει τις αγορές του όσο πιο ανώνυμα γίνεται, καθώς γίνονται εξ αποστάσεως και το πακέτο είναι τέτοιο που δεν κινεί υποψίες.

Ένας ακόμη λόγος ο οποίος δίνει μεγάλο boostάρισμα στην εξυπηρέτηση μέσω ενός ηλεκτρονικού sexshop στον πελάτη είναι ότι όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από λεπτομερείς περιγραφές και σε πολλές περιπτώσεις κριτικές και βίντεο, με αποτέλεσμα ο ενδιαφερόμενος να μπορεί να μάθει τα πάντα γύρω από το sex toy που τον ενδιαφέρει χωρίς να χρειαστεί να νιώσει πιθανότατα άβολα συνομιλώντας με κάποιον υπάλληλο και να κάνει ερωτήσεις που μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Μέσω του e shop, η ενημέρωση για κάθε προϊόν είναι ολοκληρωμένη χωρίς να χρειαστεί ο πελάτης να έρθει σε προσωπική επαφή με τον πωλητή επομένως η διαδικασία γίνεται πιο εύκολη για κάποιον αγοραστή ο οποίος θέλει μεν να πάρει πληροφορίες για ένα προϊόν αλλά δεν θέλει δε να ρωτήσει προσωπικά κάποιον εργαζόμενο.

Ερχόμαστε εμείς σε εσάς & όχι εσείς σε εμάς

Τέλος από ένα ηλεκτρονικό sex shop μπορεί να αγοράσει ότι θέλει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος από όπου κι αν βρίσκεται, ακόμη και από απομακρυσμένες περιοχές και το προϊόν θα βρίσκεται στην πόρτα του εύκολα και γρήγορα μέσα σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες. Επομένως δεν θα χρειαστεί από την πόλη στην οποία ζει να κάνει τόσα χιλιόμετρα για να επισκεφθεί το φυσικό κατάστημα που μπορεί να βρίσκεται σε άλλη πόλη, αφού προτιμώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα αυτό έρχεται στο χώρο του.

Μέσα σε όλα τα πλεονεκτήματα τα οποία προαναφέραμε, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε την ασφάλεια των συναλλαγών, την ποικιλία στους τρόπους πληρωμής καθώς και την πολιτική επιστροφών τα οποία διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τις αγορές από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Μήπως να #μένουμεσπίτι και να ψωνίζουμε όλο και περισσότερο online; Οπωσδήποτε θα #μείνουμεευχαριστημένοι.

Από  Τελευταία ενημέρωση 29/03/2020
Ετικέτες:
δονητής

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Προτεινόμενα Προϊόντα...

 • Bontage Set Bed Bindings Kit

  Bontage Set Bed Bindings Kit

  75,40€59,95€

 • Bontage Set Bowtie Cuffs Limited Edition

  Bontage Set Bowtie Cuffs Limited Edition

  33,00€24,03€

 • Σετ Δεσίματος Richard's Body Binder Kit

  Σετ Δεσίματος Richard's Body Binder Kit

  161,30€119,00€

 • Φίμωτρο Fetish Submissive Ball Gag

  Φίμωτρο Fetish Submissive Ball Gag

  24,50€17,99€

 • Φίμωτρο Breathable Ball Gag

  Φίμωτρο Breathable Ball Gag

  27,10€18,95€

 • Μαστίγιο Beaded Cat-o-Nine Tails 52cm

  Μαστίγιο Beaded Cat-o-Nine Tails 52cm

  22,60€15,97€

 • Bontage Set Cumfy Hogtie Limited Edition

  Bontage Set Cumfy Hogtie Limited Edition

  76,20€59,99€

 • Χειροπέδες Sir Richard's Bondage Door Cuffs Black

  Χειροπέδες Sir Richard's Bondage Door Cuffs Black

  65,40€53,07€

 • Κολάρο Με Χειροπέδες Fetish Submissive Bound Neck To Wrist Restraints

  Κολάρο Με Χειροπέδες Fetish Submissive Bound Neck To Wrist Restraints

  66,10€54,95€

 • Bontage Set Position Master With Cuffs

  Bontage Set Position Master With Cuffs

  66,80€49,95€

 • Μαστίγιο First Time Flogger

  Μαστίγιο First Time Flogger

  9,50€6,50€

 • Βίτσα Ιππασίας Silicone Crop Black 40cm

  Βίτσα Ιππασίας Silicone Crop Black 40cm

  21,90€15,99€