Ρεαλιστικοί Δονητές - Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον βασιλιά των Δονητών

Ρεαλιστικοί Δονητές - Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον βασιλιά των Δονητών

Οι δονητές ομοιώματα ή αλλιώς ρεαλιστικοί δονητές είναι από τα πιο δημοφιλή ερωτικά είδη. Είναι σχεδιασμένοι να έχουν την όψη και την αίσθηση ενός πραγματικού πέους έτοιμο να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Έχουν εύκαμπτο σκελετό, λεπτομέρειες από ρεαλιστικές φλέβες και κάποιες φορές όρχεις και βεντούζα.

Όπως και τα αληθινά πέη, οι ρεαλιστικοί δονητές έχουν ποικιλία σε σχήματα και μεγέθη, οπότε είναι σημαντικό να διαβάσετε τις διαστάσεις τους προσεκτικά. Οι ρεαλιστικοί δονητές είναι σχεδιασμένοι με στόχο την απόλυτη ευχαρίστησή σας, κάποιοι έχουν μικρή καμπύλη βοηθώντας στον ερεθισμό του σημείου g, ενώ άλλοι διαθέτουν βεντούζα που προσκολλάται σε επίπεδες επιφάνειες για να νιώθετε ευχαρίστηση με απόλυτη ελευθερία χεριών.

Πριν αρχίσετε, ρίξτε μπόλικο λιπαντικό νερού στον ρεαλιστικό δονητή άλλα πάνω σας. Αν σκοπεύετε να χειριστείτε τον δονητή πρωκτικά πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα χοντρό πρωκτικό λιπαντικό και να βεβαιωθείτε ότι ο δονητής έχει φαρδιά βάση ώστε να αποφύγετε τυχόν ολοκληρωτική διείσδυση.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός ρεαλιστικού δονητή είναι ότι συνδυάζει με μοναδικό τρόπο ρεαλιστικά αισθήματα με ερεθιστικές δονήσεις που οδηγούν σε εκρηκτικούς οργασμούς. Διαθέτουν λειτουργία πολλαπλών προγραμμάτων δόνησης για να επιλέξετε αυτό που ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες.

Όποιο και αν είναι το γούστο σας, θα υπάρχει σίγουρα ένας ρεαλιστικός δονητής για εσάς. Ακόμα και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ρεαλιστικό δονητή στο παρελθόν, θα ανακαλύψετε ότι προσθέτοντας έναν στο σεξ ή στα προκαταρκτικά παιχνίδια μπορεί να φέρει επανάσταση στην σεξουαλική σας ζωή.

Σχόλια   2

  • MARIAM Guest

    Ψαχνω εναν δονητη με πάχος 3- 3,5 cm και μακρος όσο το δυνατον μεγαλυτερο (πανω από 20 cm)
    χρωμα δερματος με νευρα η ραβδωσεις κλπ. Αν εχετε να μου προτεινετε

    • Loveberry Administrator MARIAM

      Καλησπέρα σας,
      Στις διαστάσεις που αναφέρατε μπορούμε να σας προτείνουμε τον ρεαλιστικό δονητή Finn Self Lubrication στα 21,2 cm
      https://loveberry.gr/donites/realistikoi-donites/realistikos-donitis-finn-self-lubrication-21-2cm
      Διαθέτει μέση διάμετρο στα 3,4 cm και μέγιστη διάμετρο στα 3,8cm (το πιο παχύ σημείο του δονητή). Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου δονητή είναι αυτολιπενόμενη του ιδιότητα χάρη στο πρωτοποριακό του υλικό μου μιμείται πιστά το αληθινό δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λιπανθεί επαρκώς ακόμα και μόνο με νερό.
      Στα επίσης θετικά του είναι οι ρεαλιστικές λεπτομέρειες από φλέβες και ο καλοσχηματισμένος βάλανος.

Γράψτε το σχόλιο σας