Τρεις δονητές που πρέπει οπωσδήποτε μια γυναίκα να έχει στο συρτάρι της

Από κατηγορίαSex Toys Σχόλια   0
Τρεις δονητές που πρέπει οπωσδήποτε μια γυναίκα να έχει στο συρτάρι της

Ανεξάρτητα με το αν μια γυναίκα βρίσκεται σε σχέση ή όχι το παιχνίδι με τον εαυτό της είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είτε μια γυναίκα κάνει σεξ με έναν σύντροφο είτε όχι, στο συρτάρι της πρέπει πάντοτε να υπάρχει μια μικρή συλλογή από δονητές και ομοιώματα ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή θελήσει να τους χρησιμοποιήσει εξερευνώντας ξανά και ξανά το σώμα και τα θέλω της.

Εδώ θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι με τον όρο δονητές, περιγράφουμε κάθε ερωτικό βοήθημα που διαθέτει λειτουργία δόνησης. Ένας δονητής μπορεί να είναι ομοίωμα, δηλαδή να μοιάζει με αληθινό πέος κάτι που τον καθιστά ρεαλιστικό ή να έχει πιο αφηρημένο σχήμα. Επίσης υπάρχουν δονητές για την κλειτορίδα οι οποίοι δεν προσφέρονται για διείσδυση καθώς και πρωκτικοί δονητές. Τέλος κυκλοφορούν και διπλοί δονητές οι οποίοι προσφέρουν ταυτόχρονα κολπική και πρωκτική διείσδυση καθώς και οι λεγόμενοι δονητές wand massagers οι οποίοι ουσιαστικά προσφέρουν έντονη διέγερση σε ολόκληρο το σώμα όπως ένα αισθησιακό μασάζ.

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι μια γυναίκα θα έχει κάθε φορά και ανάγκη για κάτι διαφορετικό, θεωρούμε ότι στη συλλογή της πρέπει να έχει και τα αντίστοιχα ερωτικά παιχνίδια ώστε να μπορέσει να πετύχει την κατάλληλη διέγερση.

Έτσι λοιπόν αρχικά καλό θα ήταν να επιλέξει έναν ρεαλιστικό δονητή στις διαστάσεις που την ικανοποιεί και στο χρώμα και σχέδιο της αρεσκείας της. Το ρεαλιστικό αυτό ομοίωμα προσφέρει όσο το δυνατόν πιο αληθινή εμπειρία καθώς αντιγράφει πιστά το ανδρικό πέος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και είναι το πιο βασικό sex toy, οι ρεαλιστικοί δονητές αποτελούν το best seller της βιομηχανίας ερωτικών βοηθημάτων.

Ο δεύτερος δονητής στον οποίο θα πρέπει να επενδύσει μια γυναίκα είναι οπωσδήποτε ένας κλειτοριδικός δονητής καθώς η κλειτορίδα της είναι και το βασικό όργανο το οποίο της προσφέρει ευχαρίστηση.Ο στοχευμένος αυτός δονητής μπορεί να είναι κάποιος μικρός που να ερεθίζει εξωτερικά το αιδοίο και την ευρύτερη περιοχή των γεννητικών της οργάνων ή κάποιος hi tech με ηχητικά κύματα ο οποίος προσφέρει έντονη και ευχάριστη διέγερση ακόμα και σε γυναίκες οι οποίες έρχονται πολύ δύσκολα σε οργασμό. Οι νέας γενιάς δονητές με ηχητικά κύματα θεωρούνται τα sex toys που μπορούν να φέρουν σε οργασμό ακόμα και γυναίκες οι οποίες προηγουμένως ήταν ανοργασμικές και αποτελούν την τελευταία πρόταση της τεχνολογίας στον τομέα των ερωτικών βοηθημάτων.

Και τέλος, ο τρίτος δονητής τον οποίο αξίζει να έχει μια γυναίκα στη διάθεσή της είναι ένας πρωκτικός δονητής διότι και αυτός προσφέρει τις δικές του συγκινήσεις και προετοιμάζει μια γυναίκα για να αποκτήσει μια καλύτερη σχέση με το «απαγορευμένο» σεξ της «πίσω πόρτας» που όταν το γνωρίσει καλύτερα και το απενοχοποιήσει θα της προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης.Με έναν πρωκτικό δονητή ή ένα πρωκτικό ομοίωμα μια γυναίκα ερεθίζει έμμεσα το σημείο g της και μπορεί να χαρίσει ανεπανάληπτους οργασμούς στον εαυτό της με αποτέλεσμα να ορκίζεται τελικά στο όνομά του.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Προτεινόμενα Προϊόντα...

 • Πρωκτικός Δονητής Snoopy Purple 13,5cm

  Πρωκτικός Δονητής Snoopy Purple 13,5cm

  19,86€

 • Σετ Πρωκτικά Παιχνίδια Anal Adventure Kit Black

  Σετ Πρωκτικά Παιχνίδια Anal Adventure Kit Black

  40,70€

 • Δονητής Κλειτορίδας Lelo Sona 2 Purple

  Δονητής Κλειτορίδας Lelo Sona 2 Purple

  125,79€

 • Δονητής Κλειτορίδας Ritual Shushu Black

  Δονητής Κλειτορίδας Ritual Shushu Black

  59,40€

 • Δονητής Κλειτορίδας Ritual Shushu Cerise

  Δονητής Κλειτορίδας Ritual Shushu Cerise

  65,34€

 • Δονητής Κλειτορίδας Ritual Shushu Aqua

  Δονητής Κλειτορίδας Ritual Shushu Aqua

  65,34€

 • Πρωκτικός Δονητής "Silicone Classic Anal Vibrator" Lila 21cm

  Πρωκτικός Δονητής "Silicone Classic Anal Vibrator" Lila 21cm

  48,70€34,95€

 • Ρεαλιστικός Δονητής Feel Deluxe No. 4 Flesh 19cm

  Ρεαλιστικός Δονητής Feel Deluxe No. 4 Flesh 19cm

  58,90€49,95€

 • Ρεαλιστικός Δονητής Vibrating Stiffy 10" Flesh 25,4cm

  Ρεαλιστικός Δονητής Vibrating Stiffy 10" Flesh 25,4cm

  57,10€43,60€

 • Ρεαλιστικός Δονητής Vibe No. 4 Flesh 14,6cm

  Ρεαλιστικός Δονητής Vibe No. 4 Flesh 14,6cm

  32,40€26,27€

 • Ρεαλιστικός Δονητής Vibe No. 6 Flesh 20,3cm

  Ρεαλιστικός Δονητής Vibe No. 6 Flesh 20,3cm

  32,40€26,27€