Πες μου τι ανάγκες έχεις να σου πω ποιο δονητή πρέπει να χρησιμοποιήσεις

Πες μου τι ανάγκες έχεις να σου πω ποιο δονητή πρέπει να χρησιμοποιήσεις

Το κάθε είδος δονητή εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες και χρησιμοποιείται ανάλογα με την διάθεση που έχουμε τη δεδομένη στιγμή. Τα τέσσερα βασικά είδη δονητών, οι ρεαλιστικοί, οι rabbit, οι κλασσικοί και οι μίνι έχουν ο καθένας από ένα βασικό λόγο που αποτελεί και ταυτόχρονα το πλεονέκτημά τους ώστε να τους προτιμήσει κάποιος. Πως θέλεις να είναι η εμπειρία σου; Σκέψου και διάβασε τι προσφέρει ο κάθε ένας από αυτούς.

Ρεαλιστικός δονητής

πρόκειται για το ερωτικό βοήθημα που αγαπούν όλοι όσοι θέλουν να έχουν μια εμπειρία η οποία να προσεγγίζει αρκετά την πραγματικότητα. Ο ρεαλιστικός δονητής αποτελεί ανέκαθεν το best seller στην αγορά των sex toys και μάλλον κανείς δεν θα μπορέσει να τον καθαιρέσει από τον θρόνο του. Με ένα ρεαλιστικό ομοίωμα πέους το κρατάτε αληθινό και η σεξουαλική σας εμπειρία μοιάζει με αυτή που θα είχατε αν κάνατε σεξ με ένα ανθρώπινο πέος. Αν αυτό που αναζητάτε λοιπόν είναι να βιώσετε κάτι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πραγματικό σεξ, τότε επιλέξτε έναν ρεαλιστικό δονητή από την συλλογή μας.

Δονητής rabbit

κάθε γυναίκα που έχει δοκιμάσει τον συγκεκριμένο δονητή πίνει νερό στο όνομά του και ο λόγος είναι ότι ερεθίζει ταυτόχρονα δυο σημεία και τον κόλπο και την κλειτορίδα της. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τον χαρακτηρίζουν και ως βασιλιά της γυναικείας απόλαυσης αφού μπορεί να παρέχει ευχαρίστηση παράλληλα τόσο στο σημείο g όσο και στην ευρύτερη περιοχή του αιδοίου της. Ο δονητής κουνέλι μπορεί να φέρει σε οργασμό ακόμα και την πιο δύσκολη κυρία. Σε περίπτωση που θέλετε μια ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία με ένα ερωτικό παιχνίδι το οποίο δεν θα αφήσει καμια ερωτογενή σας ζώνη παραπονεμένη διαλέξτε τον δικό σας rabbit vibrator μέσα από την ενημερωμένη γκάμα μας.

Κλασσικός δονητής

εάν αυτό που επιθυμείς από το ερωτικό σου βοήθημα είναι μια κομψή παρουσία και μια εξαιρετική απόδοση χωρίς να σε ενδιαφέρει το οπτικό ερέθισμα του αληθινού ανδρικού μορίου, τότε ο ιδανικός δονητής για εσένα είναι ο κλασσικός. Πρόκειται για το sex toy το οποίο δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, είναι λειτουργικό, όμορφο και αποδοτικό ενώ βγαίνει σε τεράστια ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων. Μην ξεχνάς πως είναι το ερωτικό παιχνίδι που φημίζεται παράλληλα και για την αντοχή του, καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός και πρακτικός. Διάλεξε το δικό σου κλασσικό δονητή από τον online κατάλογό μας και καλή σου απόλαυση.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας