Πρωκτική Σφήνα: Ένα πρακτικό κόσμημα στο πιο απόκρυφο σημείο σας

Πρωκτική Σφήνα: Ένα πρακτικό κόσμημα στο πιο απόκρυφο σημείο σας

Όταν έρχεται η ώρα για πρωκτικό σεξ, τότε χρειάζεται ένα σύνολο πραγμάτων τα οποία θα απογειώσουν την πιο ένοχη απόλαυση στο κρεβάτι. Λιπαντικό, προφυλακτικά, πρωκτικές μπίλιες και πρωκτικές σφήνες είναι τέσσερα από τα πιο βασικά βοηθήματα τα οποία χρειάζεται κανείς για να κάνει το back door sex όσο πιο ανεπανάληπτο γίνεται.

Πρωκτικές απολαύσεις με άποψη

Η χρήση μιας πρωκτικής σφήνας είναι τόσο πρακτικής φύσεως όσο και αισθητικής. Τι εννοούμε με αυτό; Μπορεί να φορεθεί τόσο για να ερεθίσει και να διεγείρει τον πρωκτό ώστε να είναι έτοιμος για την μετέπειτα διείσδυση όσο και για να ομορφύνει τα οπίσθια καθώς αρκετά είδη από πρωκτικές σφήνες καταλήγουν σε ένα κόσμημα ή σε μια χαριτωμένη ουρίτσα.

Τα είδη της πρωκτικής σφήνας τα οποία μπορείτε να βρείτε είναι για τους λάτρεις της διαχρονικής αξίας οι κλασσικές πρωκτικές σφήνες, οι πρωκτικές σφήνες με δόνηση, με τις οποίες η διέγερσή σας ενισχύεται και από τις δονήσεις του ερωτικού παιχνιδιού σας, οι πρωκτικές σφήνες με κόσμημα, για όσους έχετε αδυναμία στα στολίδια, οι πρωκτικές σφήνες με ουρά για να ζήσετε το pony play φετίχ σας και τα σετ από πρωκτικές σφήνες με τις οποίες μπορείτε να ικανοποιήσετε όλες σας τις ανάγκες επιλέγοντας κάθε φορά το μέγεθος της αρεσκείας σας.

Απολαύστε τις πρωκτικές σας εμπειρίες με ασφάλεια και μεθοδικότητα

Μπορείτε να φορέσετε την πρωκτική σφήνα σας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και να διεγείρεστε καθώς κινείστε στο χώρο, προετοιμάζοντας έτσι τον εαυτό σας για την διείσδυση που θα έρθει αργότερα. Χρησιμοποιήστε ένα πρωκτικό λιπαντικό για να βάλετε τη σφήνα στον πρωκτό και ξεκινήστε με μια μικρή και πιο διακριτική, αυξάνοντας σιγά σιγά το μέγεθος της ανάλογα με το τι σας αρέσει.

Τα υλικά , όπως το μέταλλο και η σιλικόνη είναι και αυτά στοιχείο της πρωκτικής σας απόλαυσης, επομένως καλό θα ήταν να δοκιμάσετε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο. Όλες οι butt plugs που διατίθενται στο loveberry.gr τηρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές, έχουν ομαλή κορυφή και φαρδιά βάση ασφαλείας.

Σχόλια   1

  • Agge Guest

    Τίποτε ερεθιστικότερο απο αυτό το αξεσουαρ σε λειτουργία ενώ περπατάω! ηδονή και απίστευτη πίεση για σεξ!

Γράψτε το σχόλιο σας