Πρωκτικές Σφήνες

Πρωκτικές Σφήνες από την κατηγορία Πρωκτικά Sex Toys

Εξερευνήστε την πρωκτική απόλαυση με τον πιο ερεθιστικό & ασφαλή τρόπο! Κομψές & ευέλικτες, οι πρωκτικές σφήνες είναι το ιδανικό sex toy για σόλο πρωκτικό ερεθισμό άλλα και για πιο ενισχυμένους οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ.

Είτε είστε αρχάριος ή προχωρημένος χρήστης, διαθέτουμε μία πλήρη συλλογή από μικρές & μεγάλες πρωκτικές σφήνες που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σε υφές, χρώματα & σχέδια. Θέλεις περισσότερους λόγους για να χρησιμοποιήσεις μία πρωκτική σφήνα; Διάβασε το σχετικό άρθρο από το blog μας!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Επιλεγμένα Φίλτρα:

Πρωκτικές Σφήνες στο Blog

Γιατί να χρησιμοποιήσεις μία πρωκτική σφήνα

Οι πρωκτικές σφήνες είναι αγαπητές τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες και είναι το σύμβολο της πρωκτικής απόλαυσης. Για ποιους λόγους όμως συμβαίνει αυτό; Παρακάτω σας αναλύουμε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να δοκιμάσετε μία πρωκτική σφήνα....

Πρωκτική Σφήνα: Ένα πρακτικό κόσμημα στο πιο απόκρυφο σημείο σας

Όταν έρχεται η ώρα για πρωκτικό σεξ, τότε χρειάζεται ένα σύνολο πραγμάτων τα οποία θα απογειώσουν την πιο ένοχη απόλαυση στο κρεβάτι. Λιπαντικό, προφυλακτικά, πρωκτικές μπίλιες και πρωκτικές σφήνες είναι τέσσερα από τα πιο βασικά βοηθήματα τα οποία χρειάζεται κανείς για να κάνει ..

Πρωκτικές Σφήνες - Μία νέα εμπειρία, μία νέα απόλαυση!

Οι πρωκτικές σφήνες είναι από τις καλύτερες επιλογές για να εισαγάγετε το πρωκτικό παιχνίδι στη σεξουαλική σας ζωή. Εάν αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να  δοκιμάσετε κάτι νέο στην κρεβατοκάμαρα σας, τότε σας προτείνουμε να εξερευνήσετε την πλήρη συλλογή μας από κλασσικές πρωκτικές σφήνες σε μία ποικιλία σχημάτων - μεγεθών που καλύπτουν κάθε σας απαίτηση για οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας!

Όλες οι πρωκτικές σφήνες έχουν ένα κοινό στοιχείο, τον χαρακτηριστικό κωνικό - καμπυλωτό σχεδιασμό άλλα και μία φαρδιά βάση που διασφαλίζει γρήγορη ανάκτηση και παράλληλα μη ολοκληρωτική εισαγωγή. Εάν ανήκετε σε αρχάριο επίπεδο πρωκτικού ερεθισμού, τότε τα σετ με πρωκτικές σφήνες είναι μία εξαιρετική επιλογή καθώς αποτελούνται από σφήνες σε κλιμακωτά μεγέθη από μικρό σε μεγαλύτερο για σταδιακή μετάβαση.

Για εσάς που επιθυμείτε προχωρημένη πρωκτική διέγερση & ακόμα πιο πλούσια ερεθίσματα σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μία πρωκτική σφήνα με δόνηση. Πειραματιστείτε ανάμεσα σε διαφορετικά προγράμματα δόνησης και ανακαλύψτε αυτό που σας προσφέρει τον μεγαλύτερο ερεθισμό. Εάν από την άλλη είστε πιο "περιπετειώδης" χαρακτήρας, οι πρωκτικές σφήνες με κόσμημα ή με ουρά θα σας χαρίσουν προκλητική και γοητευτική εμφάνιση παράλληλα με κάθε σας πρωκτική απόλαυση!