Γιατί να χρησιμοποιήσεις μία πρωκτική σφήνα

Γιατί να χρησιμοποιήσεις μία πρωκτική σφήνα

Σε μια παρουσίαση διάφορων "παιχνιδιών" οι πρωκτικές σφήνες είναι αυτά που θα αναγνωρίζονταν από τον περισσότερο κόσμο. Είναι αρκετά ιδιαίτερα, αποτελούνται από μια κωνική μύτη που καθιστά εύκολη την διείσδυσή τους και μια επίπεδη βάση που παραμένει έξω από το σώμα για να αποτρέψει την σφήνα να μπει όλη μέσα.

Αλλά ενώ ανατομικά είναι κατανοητό το γιατί είναι έτσι, πολλοί άνθρωποι απορούν στο γιατί χρησιμοποιούνται.
Το γιατί λοιπόν θα σας το πούμε παρακάτω:

Γιατί χρησιμοποιούν πρωκτικές σφήνες οι άντρες;

Πολλοί άντρες νιώθουν άβολα με την πρωκτική διείσδυση. Όμως, ο προστάτης είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο και προκαλεί έντονη ικανοποίηση όταν ερεθίζετε και εντοπίζεται 2 – 3 εκατοστά πιο πάνω από το τοίχωμα του πρωκτού. Μπορεί να έχετε ακούσει αυτό που λένε πολλοί άντρες, ότι δηλαδή εξσπερμάτωσαν ή/ και ήρθαν σε οργασμό, όταν έκαναν εξέταση προστάτη.

Αυτός ο οργασμός είναι πολύ πιο έντονος από τον οργασμό που προκαλεί το πέος και μπορεί να προκαλέσει σπασμούς σε όλο το σώμα. Η χρήση κυρτής σφήνας ή ειδικά σχεδιασμένου παιχνιδιού που ενεργοποιεί το σημείο του προστάτη (dildo προστάτη), βοηθά στο να ενεργοποιήσεις το σωστό σημείο.

Όταν χρησιμοποιείς τέτοιες σφήνες τότε ο αυνανισμός, το στοματικό σέξ και το κανονικό σεξ είναι πιο απολαυστικά. Δεν είναι μόνο όμως θέμα προστάτη. Καθώς οι μύες του πυελικού εδάφους αρχίζουν να συστέλονται κατά την διάρκεια του οργασμού, ο μύες του πρωκτού συσπώνται γύρω από την σφήνα, έτσι κάνουν τους σπασμούς να κρατούν περισσότερο και να είναι πιο δυνατοί. Οι συσπάσεις του οργασμού, όταν υπάρχει σφήνα, είναι πιο έντονες, πιο δυνατές και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Γιατί χρησιμοποιούν πρωκτικές σφήνες οι γυναίκες;

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους είναι ότι οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ και ότι λαμβάνουν μέρος για την ικανοποίησης του παρτενέρ τους και μόνο. Απλά δεν ισχύει. Η χρήση σφήνας μπορεί να κάνει πιο ικανοποιητική κάθε είδους συνεύρεσης για μια γυναίκα (και για τον παρτενέρ της). Η σφήνα δημιουργεί πίεση στο πίσω μέρος του κολπικού τοίχου, αυξάνοντας την ικανοποίηση που νιώθει – είτε είναι από δονητή, είτε από το πέος του παρτενέρ της.

Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν σφήνες για περισσότερη απόλαυση κατά την διάρκεια στοματικού σεξ. Κατά την διάρκεια του οργασμού, οι συσπάσεις γύρω από τη σφήνα είναι πολύ πιο ισχυρές και ενεργοποιείται ένα νεύρο το οποίο βρίσκεται γύρω από τον πρωκτό. Κάποιες γυναίκες χρησιμοποιούν σφήνες για να αυξηθεί η απόλαυση του συντρόφου τους.

Με την εισαγωγή της σφήνας μειώνεται ο χώρος στην πυελική περιοχή, με αποτέλεσμα ο κόλπος να είναι πιο στενός. Η πιο έντονη πίεση που μπορεί να προκαλέσει μια σφήνα, μπορεί να κάνει τον κόλπο να έχει διαφορετική αίσθηση και να νιώθουν και οι δύο μεγαλύτερη απόλαυση.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας