Δαχτυλίδι Πέους: Δυνατή στύση χωρίς καμιά δέσμευση

Δαχτυλίδι Πέους: Δυνατή στύση χωρίς καμιά δέσμευση

Οι περισσότεροι άνδρες, ακούγοντας τη λέξη «δαχτυλίδι» αγχώνονται διότι το έχουν συνδυάσει με τη δέσμευση. Το δαχτυλίδι πέους, είναι ένα «κόσμημα» το οποίο όμως τους βοηθά αποκλειστικά και μόνο στην τόνωση της σεξουαλικότητας και της αυτοπεποίθησής τους χωρίς να συμβολίζει τίποτε άλλο.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο, ότι οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών καθώς και οι performers σε live sex shows ορκίζονται στο όνομά του για να διατηρήσουν τη στύση τους στην πράξη.

Ποιες είναι όμως οι χρήσεις ενός δαχτυλιδιού πέους και γιατί να το χρησιμοποιήσει ένας άντρας;

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο αν και απευθύνεται στους άντρες, όταν εκείνοι το φορέσουν ευεργετεί και τις γυναίκες τόσο άμεσα όσο και έμμεσα: δηλαδή αφ’ενός τονώνει τη στύση του αρσενικού αλλά και ανάλογα με τις ιδιότητες του κάθε δαχτυλιδιού ερεθίζει ταυτόχρονα και τον κόλπο, την κλειτορίδα ή και το σημείο g του κάθε θηλυκού.

Το δαχτυλίδι πέους είναι sex toy για ζευγάρια υπό μία ευρύτερη έννοια και έτσι μπορεί και να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Στην ερώτηση πότε φοράει κανείς το δαχτυλίδι πέους, έχουμε να απαντήσουμε ότι το τοποθετεί όταν η στύση του είναι έντονη ώστε να τη διατηρήσει στο συγκεκριμένο επίπεδο για αρκετή ώρα. Αν σας ενδιαφέρει ο τρόπος που αυτό συμβαίνει, είναι επειδή ο συγκεκριμένος δακτύλιος έχει την ιδιότητα να σφίγγει το πέος και να το αιματώνει για περισσότερη ώρα επιμηκύνοντας τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Όσον αφορά στα είδη των cock rings υπάρχουν δαχτυλίδια πέους με δόνηση, δαχτυλίδια πέους rabbit, καθώς και δαχτυλίδι πέους με σφήνα. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συλλογή του loveberry.gr από δαχτυλίδια πέους και να επιλέξετε εκείνο της αρεσκείας σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η στύση σας θα έχει ένταση και διάρκεια, ενώ ανάλογα με το μοντέλο του ερωτικού βοηθήματος το οποίο θα επιλέξετε, θα δώσετε και στη σύντροφό σας μια μεγάλη ώθηση ώστε να απολαύσει τη διείσδυση και με κάποιον ακόμη ερεθισμό των γεννητικών της οργάνων, όπως της κλειτορίδας ή του πρωκτού της.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας