Ας μιλήσουμε για τον ρεαλιστικό δονητή και γιατί αποτελεί το best seller των sex toys

Ας μιλήσουμε για τον ρεαλιστικό δονητή και γιατί αποτελεί το best seller των sex toys

Όσο κι αν εξελίσσεται η τεχνολογία στην βιομηχανία κατασκευής ερωτικών παιχνιδιών, υπάρχει ένα βοήθημα το οποίο βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Θα μπορούσε να φανταστεί εύλογα κάποιος ότι θα επρόκειτο για κάποιο sex toy με επαναστατικό σχεδιασμό και πρωτοποριακές πολύπλοκες λειτουργίες, όμως η αλήθεια είναι πολύ μακριά από αυτό και στ’ αλήθεια ξαφνιάζει: το best seller των ερωτικών εξαρτημάτων ήταν, είναι και θα είναι κατά τα φαινόμενα ο ρεαλιστικός δονητής ο οποίος και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των πωλήσεων από όλα τα κοινά, straight και gay. 

Η γοητεία του ρεαλιστικού δονητή..

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το ρεαλιστικό dildo τόσο ελκυστικό σε σχέση με όλους τους ανταγωνιστές του; Θα μπορούσε κανείς να απαντήσει με μια και μόνο φράση: επειδή τελικά ο κόσμος προτιμά το αληθινό σεξ και τελικά ότι το προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι, ο ρεαλιστικός δονητής, το ομοίωμα δηλαδή που είναι πιστό αντίγραφο ενός αληθινού πέους αγαπιέται από τους χρήστες και αποθεώνεται όσο κανένα άλλο. Με λίγα λόγια είναι εξαιρετικά δημοφιλές επειδή προσεγγίζει την αλήθεια.

Αρκετές έρευνες οι οποίες έχουν γίνει σε γυναίκες οι οποίες ρωτήθηκαν σχετικά με το είδος των ερωτικών παιχνιδιών που χρησιμοποιούν και τους λόγους για τους οποίους τα προτιμούν απέδειξαν ότι στο ρεαλιστικό δονητή εκείνες βρίσκουν την “boyfriend experience” ” την οποία αναζητούν όταν αυνανίζονται ενώ οι άντρες συνηθίζουν να κάνουν δώρο στις συντρόφους τους ένα dildo το οποίο μοιάζει στο δικό τους πέος θεωρώντας πως έτσι εκείνες εξακολουθούν να τους σκέφτονται όταν αυτοϊκανοποιούνται.

Ένα Sex Toy για 1000 + 1 χρήσεις!

Το ρεαλιστικό ομοίωμα σημειώνει επίσης εξαιρετικά υψηλές πωλήσεις και στο LGBTQ+ κοινό με νούμερο ένα αξεσουάρ το οποίο εφαρμόζουν οι λεσβίες στα strap ons. Tα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός τέτοιου βοηθήματος είναι μεν βασικά, αφού το δυνατό του σημείο όπως τονίσαμε είναι η πραγματικότητά του, όμως λανσάρεται σε εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών ώστε να μπορέσουν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Κάποια μοντέλα διαθέτουν βεντούζα για να μπορεί κάποιος να έχει ελεύθερα και τα δυο του χέρια όταν τα χρησιμοποιεί ενώ κάποια άλλα διαθέτουν όρχεις ή διαγράφονται πάνω τους φλέβες όπως ακριβώς συμβαίνει και στην ανθρώπινη σάρκα. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πως μοιάζουν οι ρεαλιστικοί δονητές εδώ.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας