Υπάρχουν πλέον κλειτοριδικά sex gadgets που μπορούν να φέρουν οργασμό ανέπαφα

Υπάρχουν πλέον κλειτοριδικά sex gadgets που μπορούν να φέρουν οργασμό ανέπαφα

Υπάρχουν πλέον κλειτοριδικά sex gadgets που μπορούν να σε φέρουν σε συγκλονιστικό οργασμό ανέπαφα: ακριβώς όπως λειτουργεί η πιστωτική σου κάρτα.

Η τεχνολογία στα sex toys είναι πλέον τόσο εξελιγμένη, που και το design αλλά και η απόδοσή τους είναι τόσο προηγμένα που υπόσχονται κομψότητα, απόλαυση, ασφάλεια και λειτουργικότητα στο μέγιστο βαθμό. Αυτό δεν σημαίνει πως τα παλιά καλά ομοιώματα πέους δεν έχουν ακόμη τη θέση που τους αξίζει στα ράφια και τα online sex shops, όμως τα new age ερωτικά παιχνίδια μπορούν οπωσδήποτε να κερδίσουν μια θέση ακόμη και ως διακοσμητικά σε μια γωνιά του σαλονιού σου.

Κάποτε σε μια παρέα κοριτσιών που συζητούσαμε για το πόσο ορκιζόμαστε στη χρήση τους, είχε ειπωθεί η εξής ατάκα: “Αν οι δονητές έκαναν και αγκαλιές, τους άνδρες θα τους είχαμε γραμμένους” και αυτό ήταν λουτρό αλήθειας. Όντως, στο sex toy μπορείς να επιλέξεις η ίδια όλες τις προδιαγραφές που επιθυμείς και να το χρησιμοποιήσεις με τον τρόπο που σε ικανοποιεί χωρίς να χρειαστεί να του εξηγήσεις τίποτα: είναι στη διάθεσή σου για τη δική σου απόλαυση, όταν και όπως επιθυμείς. Περιμένει υπομονετικά στο συρτάρι χωρίς να έχει την παραμικρή απαίτηση από σένα κι είναι έτοιμο να σε κάνει να εξερευνήσεις κάθε φορά τη σεξουαλικότητά σου.

Ψάξαμε αρκετά online και βρήκαμε ένα πολύ κομψό sex e shop, το loveberry.gr το οποίο είχε εξαιρετική αισθητική και πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα ανάμεσα στα οποία ξεχωρίσαμε τους κλειτοριδικούς δονητές νέας γενιάς, οι οποίοι αφενός δεν μοιάζουν σε τίποτα με sex toys – η μαμά σου δεν θα καταλάβαινε τι είναι εάν το έβρισκε στο δωμάτιό σου- και αφετέρου προσφέρουν όλα όσα θα μπορούσε να ονειρευτεί μια γυναίκα (ανάμεσα) στα πόδια της: απόλαυση, ασφάλεια, λειτουργικότητα, αισθητική.

Ένα από αυτά, είναι ο νέος επαναστατικός κλειτοριδικός δονητής Satisfyer Pro 2 Next Generation το gadget το οποίο έχει τις σχεδόν μαγικές ιδιότητες να σε φέρει σε οργασμό ακόμα και ανέπαφα. Ναι πολύ καλά διάβασες. Λειτουργεί με κύματα πίεσης και διαθέτει έντεκα διαφορετικές λειτουργίες έντασης πίεσης του αέρα πάνω στην κλειτορίδα, κάτι που οδηγεί σε έναν – τουλάχιστον- συγκλονιστικό οργασμό ακόμα και πάνω από το εσώρουχό σου, δηλαδή ανέπαφα, όπως ακριβώς περνάς την πιστωτική σου κάρτα και πληρώνεις στο οποιοδήποτε POS όταν κάνεις τα ψώνια σου. Ανάμεσα στα άλλα skils του, είναι αθόρυβος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε νερό καθώς είναι αδιάβροχος και έχει λεία μαλακή υφή.

Δονητής Κλειτορίδας Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation

H αλήθεια είναι ότι τον δοκιμάσαμε και κάναμε να βγούμε από το δωμάτιό μας δυο ημέρες- όπως η Charlotte σε εκείνο το επεισόδιο του Sex & the City-. Οk, όχι ακριβώς, αλλά ναι, ορκιζόμαστε στο όνομά του. Καταφέρνει να ικανοποιήσει ακόμα και τις γυναίκες που ο οργασμός τους επιτυγχάνεται δυσκολότερα από τις άλλες ενώ με ένα πανεύκολο στη χρήση πρακτικότατο κουμπάκι η κάθε μια από εμάς μπορεί να επιλέξει την ένταση την οποία χρειάζεται για να φτάσει στην κορύφωση. Αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, το οποίο στη συνέχεια θα σου προσφέρει με τη σειρά του δώρο καταπληκτικούς οργασμούς, τότε κάνε δικό σου τον κλειτοριδικό δονητή Satisfyer Pro 2 Next Generation ή Satisfyer Pro Deluxe Next Generation και σίγουρα θα μας ευγνωμονείς.

Δονητής Κλειτορίδας Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation

Εάν πάλι αυτό που ψάχνεις είναι κάτι πιο χαριτωμένο, τότε σου προτείνουμε ένα sex gadget σε μορφή λουλουδιού: O δονητής Mia Rose Clitoris Energy Wave, είναι το ερωτικό παιχνίδι για τις πιο ρομαντικές από εμάς που χρειάζονται τρυφερότητα ακόμα και από το ερωτικό τους βοήθημα. Δεν υστερεί σε τίποτα σε προσόντα, ερεθίζει με τα πέταλά του ολόκληρη την ευαίσθητη περιοχή και διαθέτει δέκα διαφορετικής έντασης λειτουργίες για να το ρυθμίσεις σε αυτήν που σου αρέσει. Eσύ απλά ετοιμάσου να ανθίσεις.

Δονητής Κλειτορίδας Mia Rose Clitoris Energy Wave
Mia Rose Clitoris Energy Wave

Και last but not least από όσα ξεχωρίσαμε, είναι ο Satisfyer Sweeet Threat Spinnator Pink που λειτουργεί με την επαναστατική μέθοδο διέγερσης μέσω των περιστρεφόμενων πτερύγιων από 100% ιατρική σιλικόνη που διαθέτει. Τα περιστρεφόμενα μαλακά πτερύγια σιλικόνης ερεθίζουν την κλειτορίδα σου με απαλή αλλά σταθερή ένταση και διαθέτει δέκα διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας. Μαζί του, όπως παλιά τα καλοκαίρια μετρούσαμε μπάνια και παγωτά, τώρα θα μετράς όλο το χρόνο οργασμούς με ένα και μοναδικό παγωτό χωνάκι – που δεν χρειάζεται καν ψυγείο.

Δονητής Κλειτορίδας Satisfyer Sweeet Threat Spinnator Pink
Satisfyer Sweeet Threat Spinnator Pink

Εμείς ως Savoir Ville, κάνουμε δώρο σε δύο – πολύ – τυχερές από έναν Mia Rose Clitoris Energy Wave και έναν Satisfyer Sweeet Threat Spinnator μέσω του διαγωνισμού που τρέχει στο Instagram μας. Φροντίσαμε να είμαστε διακριτικές στον τρόπο συμμετοχής γιατί πάνω από όλα εχεμύθεια κορίτσια. Για τους όρους συμμετοχής στο Give Away μπες στο Instagram Account μας.

Πηγή: savoirville.gr

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας