Η αυτοκρατορία των sensual sex toys

Η αυτοκρατορία των sensual sex toys

Όλοι κάπου, κάπως, κάποτε, έχουν δει ή χρησιμοποιήσει κάποιο sex toy. Μέσα στην τελευταία πενταετία όμως τα sex toys έχουν περάσει σε άλλη πίστα. Όχι, τα sex shops δεν είναι πια μερικά παρακμιακά καταστήματα χωμένα σε μια στοά ή κρυμμένα σε έναν όροφο με σκονισμένες ταινίες πορνό και μερικούς ρεαλιστικούς δονητές στα ράφια τους.

Τα ερωτικά βοηθήματα είναι σήμερα hi-tech συσκευές μελετημένες και σχεδιασμένες με υψηλές προδιαγραφές, μοντέρνο design και σπουδαίες επιδόσεις, ενώ η νέα γενιά των ανθρώπων που ασχολούνται με το εμπόριο ερωτικών ειδών είναι καταρτισμένοι επιχειρηματίες που αγαπούν την πολυτέλεια και την υψηλή απόδοση των προϊόντων. Η ζήτηση έχει πλέον τεράστιες απαιτήσεις και η προσφορά ανταποκρίνεται σε αυτές με ερωτικά βοηθήματα που διεγείρουν τις αισθήσεις εκπληρώνοντας σαφώς τον σκοπό τους, δηλαδή προσφέροντας ηδονή.

Οι απαιτήσεις του κοινού από ένα ερωτικό βοήθημα είναι πλέον πολλές: οι γυναίκες θέλουν να είναι αποδοτικό, λειτουργικό, κομψό, όμορφο και μερικές φορές να μην θυμίζει ερωτική συσκευή, ώστε να μην εκτεθούν αν κάποιος το βρει στην τσάντα τους. Οι άνδρες θέλουν κάτι εύχρηστο, πρακτικό, έξυπνο και να αξίζει τα λεφτά του. Τα ζευγάρια κάτι που να ενισχύσει το bonding μεταξύ τους στο κρεβάτι και να είναι ένα παιχνίδι που θα τα φέρει πιο κοντά ανανεώνοντας τη σχέση τους. Μπορούν τα σύγχρονα ερωτικά παιχνίδια να κάνουν όλα αυτά; Η απάντηση είναι οπωσδήποτε ναι. Βρισκόμαστε στo κατώφλι μιας νέας δεκαετίας και για τα sex toys έχει ξημερώσει μια πολλά υποσχόμενη new era.

Τα sensual sex toys επιτρέπουν στον καθένα να ανακαλύψει ανεξερεύνητα μέρη του κορμιού του.

Οι ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μας είναι πολλές και οι περισσότερες από αυτές είναι άγνωστες, καθώς ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα διεγερθεί αν ερεθίσει σημεία του σώματός του τα οποία δε συνδέονται άμεσα με το σεξ. Ο σχεδιασμός και οι δυνατότητες των sensual sex toys επιτρέπουν στον καθένα να ανακαλύψει ανεξερεύνητα μέρη του κορμιού του και να ξυπνήσει αισθήσεις που δεν ήξερε ότι υπήρχαν μέχρι τώρα. Ο τρόπος που τα new-age sex gadgets προσεγγίζουν τη σεξουαλικότητα είναι επαναστατικός: χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή διέγερση των πλέον αναπάντεχων σημείων του ανθρώπινου σώματος και σκοπός τους είναι να σπάσουν τα συμβατικά φράγματα που περιορίζουν τη σεξουαλικότητα στο κλισέ τρίγωνο «χείλη – γεννητικά όργανα – άκρα». Με τα sensual sex toys, τα «άκρα» σας δεν τα έχετε καν φανταστεί.

Πλέον τα ερωτικά gadgets πιστοποιούνται ως προς την ασφάλεια και την ποιότητά κατασκευής τους, ενώ καταρρίπτουν διακρίσεις ως προς τις ταυτότητες φύλου καθώς πολλά από τα βοηθήματα που θα βρεις στο εμπόριο είναι no gender βοηθήματα, μπορούν δηλαδή να χρησιμοποιηθούν από όλα τα φύλα και από άτομα με κάθε σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ο στόχος της νέας γενιάς ερωτικών παιχνιδιών είναι να γίνουν πανσεξουαλικά, δηλαδή να καλύπτουν όλες τις ανάγκες όλων των ατόμων που προσδοκούν την ικανοποίηση και τον οργασμό όπου κι αν ανήκουν. Υπάρχουν ήδη ερωτικά βοηθήματα στα οποία ορκίζονται τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες και συγκεντρώσαμε εδώ για εσάς μερικά από τα καλύτερα gadgets που κυκλοφορούν στο εμπόριο: Το loveberry.gr, μας σύστησε τα bestsellers του.

R2 Anal Gold Purple Sapphire 12cm

R2 Anal Gold Purple Sapphire 12cm
R2 Anal Gold Purple Sapphire 12cm | Φωτό: Εύη Κατσιγιάννη

Η σφήνα Sapphire είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μέταλλο που έχει εξαιρετική λεία υφή και προσφέρει σταθερό χειρισμό. Διαθέτει καμπυλωτό σχεδιασμό για να προσφέρει βαθμιαία διείσδυση. Η χρυσή απόχρωση και το διαφανές κόσμημα στη βάση του σας δίνουν έντονα στοιχεία πολυτέλειας. Η δροσερή του αίσθηση κατά την διείσδυση θα σας εκπλήξει ευχάριστα, ενώ επιπρόσθετα έχει την ιδιότητα να ψύχεται ή να θερμαίνεται εύκολα, κάνοντας το ιδανικό για παιχνίδια εναλλαγής ζεστού-κρύου.

Εnoki

R2 Anal Gold Purple Sapphire 12cm
Enoki Vibrator | Φωτό: Εύη Κατσιγιάννη

Ο Enoki είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και είναι ένα no gender sex toy. Η γοητεία του προέρχεται από το πανέμορφο ABS σχήμα του και η τεχνολογία που διαθέτει είναι πολύ μπροστά από την εποχή του. Λόγω του μεγέθους του και του γεγονότος ότι είναι αδιάβροχος μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε άφοβα στο μπάνιο ή να τον πάρετε μαζί σας σε ένα ταξίδι. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι η λειτουργία κορύφωσης (climax function).

Ευχαριστούμε το Loveberry (loveberry.gr) για την παραχώρηση των ερωτικών παιχνιδιών.

Πηγή: playboy.gr

Από  Τελευταία ενημέρωση 16/12/2022
Ετικέτες:
σφήνα

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας