Οδηγός για Δαχτυλίδια Πέους - Ποιος είπε πως μόνο η βέρα ενώνει ένα ζευγάρι;

Οδηγός για Δαχτυλίδια Πέους - Ποιος είπε πως μόνο η βέρα ενώνει ένα ζευγάρι;

Τα δαχτυλίδια πέους ή cock rings έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή χιλιάδων ανδρών και κατ’ επέκταση ζευγαριών ανά των κόσμο βελτιώνοντας την στύση και αναβαθμίζοντας την εμπειρία κατά την σεξουαλική επαφή Εάν έχετε ακούσει γι αυτά αλλά δεν είστε σίγουροι, παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις για κάθε σας απορία.

Τι μου προσφέρει ένα δαχτυλίδι πέους;

Τα δαχτυλίδια πέους απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ενώ η επιλογή τους πρέπει να γίνεται ανάλογα με το τι θέλουμε να επιτύχουμε. Υπάρχουν δαχτυλίδια που βοηθούν στην διατήρηση της στύσης, άλλα που συμβάλλουν και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και άλλα όπως τα δονούμενα δαχτυλίδια πέους που μπορούν να διεγείρουν και τους 2 συντρόφους ταυτόχρονα.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό αξίζει και με το παραπάνω να το δοκιμάσετε καθώς ουσιαστικά θα αποκτήσετε ένα "πολύεργαλείο" ικανό να σας ευχαριστήσει με πάμπολλους τρόπους.

Τρόποι χρήσης - Εφαρμογής

Μερικοί προτιμούν κλασικά δαχτυλίδια που φοριούνται στον κορμό του πέους ενώ άλλοι αρέσκονται στα διπλά που εφαρμόζουν τόσο στο πέος όσο και στους όρχεις. Tip! Ένα δαχτυλίδι δεν είναι απαραίτητο να είναι πάνω στο πέος για να προσφέρει ευχαρίστηση καθώς αν διαθέτει δόνηση μπορεί να φορεθεί στα δάχτυλα και να χρησιμοποιηθεί σαν ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός δονητής κλειτορίδας!

Με την ίδια επιτυχία μπορεί να προσαρμοστεί και στο αγαπημένο σας sex toy (π.χ δονητής ή ομοίωμα πέους) ανεβάζοντας στο μέγιστο τον βαθμό απόλαυσης κατά την διαδικασία του αυνανισμού, αφού εκτός της διείσδυσης θα επέλθει και κλειτοριδική διέγερση. Σε αυτήν την περίπτωση ένα δαχτυλίδι πέους μπορεί να συναγωνιστεί επάξια έναν δονητή rabbit.

Πως να το φορέσω;

Ως επί το πλείστον τα δαχτυλίδια πέους χαρακτηρίζονται για την μεγάλη ελαστικότητα τους και μπορούν να φορεθούν με χαρακτηριστική άνεση. Ένα δαχτυλίδι θα πρέπει να εφαρμόζεται στο πέος σε μέτρια στύση ώστε να μπορέσετε να το βάλετε εύκολα και με ασφάλεια. Συνδυάστε το με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό πάντα με βάση το νερό, καθώς είναι συμβατό με όλους τους τύπους δαχτυλιδιών ανεξάρτητα το υλικό κατασκευής τους. Σε μεγαλύτερα δαχτυλίδια όπως τα διπλά (όρχεων) καλό θα είναι να τοποθετείτε κάθε όρχι ξεχωριστά για αποφυγή κάποιου τραυματισμού.

Θα μπορέσω να το βγάλω εύκολα;

Κατά την διαδικασία της αφαίρεσης τώρα τα πράγματα είναι λίγο πολύ ίδια. Τεντώστε το δαχτυλίδι με τα δυο χέρια και τραβήξτε το προς τα έξω ώστε να το αφαιρέσετε από το πέος. Λίγη ποσότητα λιπαντικού θα βοηθήσει και εδώ σημαντικά, ενώ σε άλλου τύπου cock rings χωρίς ελαστική ιδιότητα (πχ μεταλλικά) καλό θα είναι να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι το πέος να χαλαρώσει. Ας μην ξεχνάμε όμως πως πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βάση στην επιλογή του σωστού μεγέθους ώστε να πάρουμε το 100% της συνολικής εμπειρίας χωρίς να αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Επιλογή μεγέθους

Ουσιαστικά τα δαχτυλίδια πέους παγιδεύουν το αίμα στο πέος, πράγμα που σημαίνει πως ευνοούν την διατήρηση της στύσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Βέβαια ανάλογα με το μέγεθος του δαχτυλιδιού που θα επιλέξετε να φορέσετε η εμπειρία μπορεί να διαφέρει.

Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεγεθών σε δαχτυλίδια πέους και ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε κάποια πριν καταλήξετε για το ποιο εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Συνήθως η διάμετρος τους ξεκινάει από περίπου 3cm για το πέος και φθάνει στα 6cm για τους όρχεις. Σε καμία περίπτωση το δαχτυλίδι δεν πρέπει να είναι επώδυνο στην αίσθηση αποσπώντας σας την προσοχή κατά την χρήση, ενώ αν είναι πολύ σφιχτό και το πέος γίνει πολύ κόκκινο ή μπλε θα χρειαστεί να το αφαιρέσετε άμεσα.

Tip για αρχάριους

Μια καλή επιλογή για κάποιον που ψάχνει το ιδανικό για τον εαυτό του είναι να προτιμήσει να αγοράσει κάποιο σετ με διάφορα μεγέθη δαχτυλιδιών. Αν είστε αρχάριος στην συγκεκριμένη κατηγορία προτιμήστε όσο το δυνατόν πιο ελαστικά ή ρυθμιζόμενα δαχτυλίδια ώστε να μπορείτε να τα εφαρμόζετε και να τα αφαιρείτε με ασφάλεια και άνεση χωρίς προβλήματα.

Είναι ασφαλές;

Και βέβαια ναι. Ένα δαχτυλίδι πέους είναι απόλυτα ασφαλές στην χρήση αρκεί να ακολουθείτε τις οδηγίες όσων αφορά τον τρόπο και την διάρκεια που το φοράτε. Ο χρόνος χρήσης ενός δαχτυλιδιού δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 30 λεπτά καθώς η περιορισμένη ροή αίματος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Οπότε καλό θα είναι να μην το παρακάνετε και να αφήνετε το πέος σας να ηρεμήσει και να επανέρχεται στο φυσιολογικό.

Ένας ιδιαίτερα βασικός παράγοντας στον οποίο πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή είναι το σωστό μέγεθος που αναφέραμε παραπάνω καθώς το δαχτυλίδι πρέπει να εφαρμόζει ιδανικά χωρίς να προκαλεί πόνο και δυσφορία. Όλα τα cock rings είναι κατασκευασμένα από ασφαλή για την υγειά υλικά, δερματολογικά ελεγμένα σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καθαρισμός, αποθήκευση και διάρκεια ζωής

Τα περισσότερα δαχτυλίδια πέους μπορούν να καθαριστούν εύκολα με λίγο χλιαρό νερό και σαπούνι ουδέτερου pH. Ωστόσο καλό θα είναι να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του κάθε κατασκευαστή ώστε το δαχτυλίδι σας να παραμείνει σε καλή κατάσταση για την επόμενη φορά που θα το χρειαστείτε.

Ακόμα ένα επιπλέον θετικό των cock rings είναι το πρακτικό, διακριτικό τους μέγεθος. Είναι εύκολα στην μεταφορά και μπορούν να σας ακολουθήσουν παντού χωρίς να πιάνουν χώρο στις αποσκευές σας.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας