Πατήστε πάνω στην εικόνα για zoom

Ζώνη strap-on κατασκευασμένη από το μη τοξικό, χωρίς φθαλικές ενώσεις και ασφαλές για το σώμα υλικό PVC.Διαθέτει πλήρως προσαρμοζόμενα νάυλον λουριά και έναν ελαστικό δακτύλιο από σιλικόνη που κρατάει ...

  • -16%
  • 29,80€ 24,95€

Χρώμα

Ποσότητα:
  • Άμεσα διαθέσιμο

  • berry points!

    Συλλέγετε 30 Berry Πόντους!

  • 100% Διακριτικό Δέμα αποστολής χωρίς Λογότυπα

  • Για τηλεφωνικές παραγγελίες ζητήστε τον κωδικό: PD4320-01

Περιγραφή

Ζώνη strap-on κατασκευασμένη από το μη τοξικό, χωρίς φθαλικές ενώσεις και ασφαλές για το σώμα υλικό PVC.
Διαθέτει πλήρως προσαρμοζόμενα νάυλον λουριά και έναν ελαστικό δακτύλιο από σιλικόνη που κρατάει τα πάντα στη θέση τους όταν ανέβει η ένταση.

Μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία από Basix ομοιώματα strap-on. Επιλέξτε ένα ομοίωμα για ζώνη strap on και απολαύστε τις αισθήσεις που προσφέρει το strap-on sex χωρίς να ανησυχείτε μήπως σπάσει ή χαλαρώσει η ζώνη. Δεν υπάρχει φθορά, τριβή ή δυσφορία στο σώμα.

Προσαρμόζεται σε μεγάλο εύρος από μεγέθη και τύπους σώματος. Μπορείτε να τη φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας. Συνοδεύεται από 3 επιπλέον διακτυλίους σιλικόνης διαφορετικών μεγεθών οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν στη ζώνη ανάλογα με το ομοίωμα που θα εφαρμόσετε. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ξεχωριστά ως δαχτυλίδια για το πέος.

Είναι κατασκευασμένοι από ασφαλή για το σώμα σιλικόνη απαλλαγμένη από φθαλικές ενώσεις
Διαστάσεις Ζώνης: Μέγιστο μέγεθος μέσης: 101 εκατοστά, Μέγιστο μέγεθος μηρών: 60 εκατοστά. Διάμετρος Δακτυλίων: Μικρός δακτύλιος: 3 εκ ,Μεσαίος δακτύλιος: 4 εκ ,Μεγάλος δακτύλιος: 5 εκ.

Λεπτομέρειες

  • Κωδικός Προϊόντος PD4320-01

Βίντεο Προϊόντος

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.
Γράψτε μία αξιολόγηση

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε