Τι είναι οι Ζώνες Strap-On & πως να τις χρησιμοποιήσεις

Τι είναι οι Ζώνες Strap-On & πως να τις χρησιμοποιήσεις

Τα strap-on kits είναι ένα σπουδαίο ερωτικό παιχνίδι για τα ζευγάρια αφού σας επιτρέπει να κάνετε διείσδυση στο ταίρι σας ενώ έχετε τα χέρια σας παντελώς ελεύθερα. Τα περισσότερα στραπον αποτελούνται από τρία μέρη: το ανδρικό ομοίωμα ή dildo, τη ζώνη και τον δακτύλιο από τον οποίο περνάει το dildo.

Οι περισσότερες ζώνες strap-on έχουν σκληρή επένδυση και διαθέτουν λουριά για να μπορούν να φορεθούν με ευκολία. Τα λουριά είτε είναι ελαστικά είτε είναι ρυθμιζόμενα και εφαρμόζουν στη μέση και τα πόδια για να έχετε μία άνετη και σταθερή συγκράτηση. Το ρεαλιστικό ομοίωμα ή dildo του strap-on μπορεί να έχει οποιοδήποτε μέγεθος ή σχήμα, αρκεί η διάμετρός του να είναι συμβατή με τον δακτύλιο της ζώνης.

Εφόσον το dildo χωράει μέσα στον δακτύλιο της ζώνης και διαθέτει επίπεδη φαρδιά βάση για να εμποδίζει την πτώση του μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι με την/τον σύντροφό σας και να χρησιμοποιείστε το strap-on σας όπως σας ευχαριστεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να βάλετε ένα λείο ή ένα ρεαλιστικό dildo ή να πειραματιστείτε με ομοιώματα σημείου g ή σημείου p (prostage) πάνω στη ζώνη σας.

Αν μόλις αρχίσατε να ψάχνετε για ζώνη strap-on, αναζητήστε τα strap-on kits για αρχάριους που θα σας δώσουν όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε τις strap-on σεξ απολαύσεις σας! Όποιο και αν είναι το επίπεδο εμπειρία σας, θα έχουμε κάποιο strap-on kit που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας άλλα και μια μεγάλη γκάμα από συμβατά dildo για strap-on για να μπορείτε να το αναβαθμίζετε όποτε και όπως εσείς θέλετε.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας