Αυτοί είναι οι τρεις δονητές που πρέπει να δοκιμάσουμε έστω και μία φορά στη ζωή μας

Αυτοί είναι οι τρεις δονητές που πρέπει να δοκιμάσουμε έστω και μία φορά στη ζωή μας

Η Sex Editor του Punked, Έλενα Φάκου δοκίμασε τα killin’ sex toys του online sex shop loveberry.gr και γράφει για τους τρεις πιο ενδιαφέροντες δονητές που o καθένας πρέπει να χρησιμοποιήσει άμεσα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σήμερα κάθε γυναίκα εκεί έξω, ανοίγει απενοχοποιημένα το συρτάρι της και βγάζει από μέσα τα ερωτικά της βοηθήματα, είτε θέλει να περάσει καλά μόνη της, είτε μαζί με τον ή την σύντροφό της. Η χρήση των sex toys σαφέστατα δεν περιορίζεται στην αυστηρά προσωπική: όλο και πιο διαδεδομένη πλέον είναι η παρουσία ενός σεξουαλικού παιχνιδιού ανάμεσα σε ζευγάρια. Η υψηλή τεχνολογία και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των μοντέρνων προτάσεων της βιομηχανίας των sex toys προσφέρει επιλογές, που όχι απλά θα αναβαθμίσουν τη σεξουαλική ζωή όλων μας, αλλά πραγματικά θα της δώσουν μια άλλη διάσταση.

woman on bed
Πηγή: Punked.gr

Έχουμε άλλωστε αφήσει πίσω στο χρόνο την ιδέα των παρακμιακών sex shops τα οποία βρίσκονταν ενοχοποιημένα, κρυμμένα σε κάποιον όροφο ενός παλιού κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας και είχαν στη βιτρίνα τους λίγα σκονισμένα ρεαλιστικά ομοιώματα μερικών δονητών και κάποιες πορνό ταινίες. Τα new age sex shops αγαπούν την πολυτέλεια και την κομψότητα, συμβαδίζουν με την τεχνολογία, δεν νιώθουν ενοχές και τύψεις για τα προϊόντα τους και κυρίως δεν κρύβονται: είναι online και αυτό είναι κάτι που μας εξυπηρετεί αδιανόητα τη συγκεκριμένη περίοδο της καραντίνας, γιατί ειλικρινά αναρωτιόμαστε “κόβεται το σεξ;” “Όχι” απαντάμε όλοι μαζί.

Ανάμεσα λοιπόν σε όλα τα επαναστατικά προϊόντα που σχεδιάζονται με σκοπό την ερωτική απόλαυση, υπάρχουν τρεις δονητές στους οποίους ορκίζονται όσες γυναίκες τους δοκίμασαν. Κλειτοριδικοί, rabbit και πρωκτικοί αποτελούν το top 3 των δονητών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή εκεί έξω και κάθε γυναίκα πρέπει να τους χρησιμοποιήσει έστω μια φορά στη ζωή της (ενώ είμαστε απολύτως βέβαιοι πως δεν θα τους αποχωριστεί ποτέ).

Rabbit Δονητές

Δονητής Rabbit Rocks-Off Regala Black 21cm
Rocks-Off Regala

Γιατί ένας δονητής να πάρει το όνομα ενός κουνελιού; Επειδή το σχήμα του παραπέμπει στα αυτιά του συμπαθέστατου μικρού αυτού ζώου. Ο rabbit είναι ο δονητής δύο σε ένα, αυτός δηλαδή που προκαλεί ταυτόχρονα δόνηση τόσο στην κλειτορίδα όσο και στον κόλπο και κατά συνέπεια στο σημείο g μιας γυναίκας. Πρόκειται λοιπόν για έναν δονητή διπλής διέγερσης: η γυναίκα που τον χρησιμοποιεί θα φθάσει σε οργασμό ερεθίζοντας ταυτόχρονα όλες τις ερωτογενείς ζώνες των γεννητικών της οργάνων. Συναρπαστικό. Εμείς στο punked δοκιμάσαμε αρκετούς από τους rabbit δονητές της συλλογής του loveberry.gr και προτείνουμε τον: Rocks-Off Regala

Κλειτοριδικοί Δονητές

Δονητής Κλειτορίδας Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation

Η κλειτορίδα είναι το μοναδικό όργανο του σώματος το οποίο υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για σεξουαλική ευχαρίστηση και οι γυναίκες το αισθάνονται πολύ καλά αυτό όταν η διέγερσή της, τους προσφέρει έντονους οργασμούς. Το new entry σε αυτή την κατηγορία είναι οι δονητές που προκαλούν οργασμό μέσω κύματος πίεσης, ενώ στην κυριολεξία μπορούν να φέρουν σε οργασμό κάθε γυναίκα με ανέπαφη κλειτοριδική διέγερση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η πίεση που προκαλείται είναι σε θέση να προσφέρει οργασμικές συσπάσεις εξ αποστάσεως, δηλαδή ακόμα κι αν το στόμιό τους δεν ακουμπάει πάνω στην κλειτορίδα, πράγμα που σημαίνει πρακτικά ότι καταφέρνει να κάνει μια γυναίκα να τελειώσει ακόμα και πάνω από το εσώρουχό της. Εμείς στο punked ορκιζόμαστε στο όνομα του Satisfyer Pro 2 Next Generation.

Πρωκτικοί Δονητές

Πρωκτικός Δονητής Snoopy Purple 13,5cm
Intense Snoopy Purple

Ας μιλήσουμε λοιπόν για το κεφάλαιο πρωκτικό σεξ, το οποίο αφορά και στους άνδρες και στις γυναίκες. Ο πρωκτός μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια ως ερωτογενής ζώνη και για τα δυο φύλα, προσφέροντας οργασμό με τη διέγερση του προστάτη στους άνδρες και εξίσου συναρπαστική κορύφωση στις γυναίκες, αφού ο ερεθισμός του ορθού εφάπτεται εσωτερικά με τα τοιχώματα του κόλπου και η ηδονή μεταδίδεται. Ένας ειδικά σχεδιασμένος δονητής για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία απαιτεί λοιπόν σταδιακή διείσδυση, ώστε να δίνει στο ορθό το χρόνο να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, να μην πονά και να αντλεί μόνο ηδονή.To punked υποκλίνεται στο κομψό λειτουργικό και με συμπαθέστατο όνομα πρωκτικό δονητή Intense Snoopy Purple.

Πηγή: punked.gr

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας