Τρία tips για να απολαύσεις το σεξ στο αυτοκίνητο

Τρία tips για να απολαύσεις το σεξ στο αυτοκίνητο

Μερικά ζευγάρια κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο επειδή δε βρίσκουν εύκολα κρεβάτι και κάποια άλλα επειδή δε μπορούν απλά να περιμένουν μέχρι να φτάσουν στο κρεβάτι. Και στις δυο περιπτώσεις, το αμάξι είναι το νούμερο δυο μέρος που τα ζευγάρια κάνουν σεξ μετά το σπίτι τους και πάντα θα θυμίζει σε όλους πολύ πάθος, φόβο μήπως τους δει κανένα μάτι και θολά τζάμια.

Επειδή το σεξ στο αυτοκίνητο είναι παντός καιρού και απευθύνεται σε όλους, εμείς θα δώσουμε τρεις συμβουλές ώστε να απολαύσετε τη φάση όσο το δυνατόν περισσότερο:

To εσώρουχο “αυτοκινήτου”

Το εσώρουχο αυτό είναι γυναικείο και ο καβάλος του είναι ανοιχτός ώστε να μη χρειαστεί να το βγάλει μια γυναίκα για να δεχθεί διείσδυση. Υπάρχει και καλσόν αυτοκινήτου αλλά και ολόσωμη φόρμα. Ουσιαστικά την ονομασία του την πήρε από την ιδέα το σεξ να γίνει με άνεση και χωρίς να χρειαστεί να βγουν πολλά ρούχα, κάτι που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο sex in the car. Mε αυτού του είδους το underwear , η γυναίκα μπορεί να κάνει με άνεση σεξ στο κάθισμα χωρίς να χρειαστεί να βγάλει κάτι, αρκεί φυσικά να φοράει φόρεμα ή φούστα την οποία απλά θα ανασηκώσει. Μπορείτε να δείτε μερικά “ανοιχτά” καλσόν πατώντας ΕΔΩ και εσώρουχα πατώντας ΕΔΩ

Στο εμπρός ή στο πίσω κάθισμα;

Η καλύτερη στάση για σεξ και για τους δυο είναι πανηγυρικά αυτή που συνδυάζει όλα τα καθίσματα του ΙΧ, έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται τα περισσότερα ζευγάρια τα οποία έχουν στη ρουτίνα τους το sex in the car. Ρίχνουν τις δυο μπροστινές θέσεις στο ύψος που τους βολεύει, η γυναίκα κάθεται στο πίσω κάθισμα όπως ακριβώς θα άραζε στην καρέκλα του γυναικολόγου της και ο άντρας στερεώνεται στα γόνατά του, έχοντας υπέροχη θέα.

Και που παρκάρουμε;

Mήπως σας έχει τύχει κάποιος security να έρθει να σας χτυπήσει το τζάμι επειδή είστε σε ιδιωτικό parking ή έχετε αντικρύσει έναν επιτήδειο ματάκια να προσπαθεί να μπανίσει την κατάσταση από μια γωνίτσα και κατατρομάξατε; To ξέρουμε. Γι αυτό και θα σας προτείνουμε τα πιο ασφαλή μέρη για να κάνετε σεξ στο αυτοκίνητο αφού δυστυχώς δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα cinema drive in. Όσο περίεργο κι αν σας φανεί καλύτερα να επιλέξετε μια “καβάτζα” κοντά στο σπίτι σας την οποία εμπιστεύεστε προσωπικά. Μέρη τα οποία έχουν εξαπλωμένη φήμη για σεξ στο αυτοκίνητο προσελκύουν εκτός από πολύ κόσμο και τους τύπους που θέλουν να πάρουν μάτι επομένως καλύτερα να μην πάτε.

Πηγή: marieclaire.gr

Από  Τελευταία ενημέρωση 28/06/2021
Ετικέτες:
καλσον

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας