Τα ωραιότερα δώρα που μπορείς να κάνεις στη σύντροφό σου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Τα ωραιότερα δώρα που μπορείς να κάνεις στη σύντροφό σου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και είμαστε όλοι έτοιμοι να κάνουμε και να λάβουμε δώρα πάθους. Αν θέλεις την 14η Φεβρουαρίου να προσφέρεις στη σύντροφό σου ένα δώρο το οποίο θα χαρείτε και οι δύο, εμείς έχουμε τρεις ενδιαφέρουσες προτάσεις από τη seasonal συλλογή μας οι οποίες θα κάνουν τα σεντόνια σας να πάρουν φωτιά. Με οδηγό μας το κόκκινο χρώμα που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν εκείνης της ημέρας, επιλέξαμε εσώρουχα, στολές και αξεσουάρ τα οποία θα δώσουν μια φλογερή αίσθηση στην ημέρα που θα γιορτάσετε τον έρωτα μαζί:

1) Καυτό Κορμάκι

Αρχικά δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε από ένα σετ κατακόκκινα εσώρουχα: ένα τολμηρό κορμάκι με κοψίματα από την εταιρεία Obsessive είναι αυτό που θα δώσει το κατάλληλο twist στη σεξουαλική σας ζωή. Το κορμάκι Luisa είναι κομψό, αισθησιακό και κανείς άνδρας δε μπορεί να αντισταθεί στη θέα του. Έχει κεντημένα άνθη στο στήθος, κάθετες λωρίδες στην κοιλιά που δίνουν την αίσθηση της ακόμα πιο καλλίγραμμης σιλουέτας, κόψιμο halter neck στο λαιμό και δέσιμο στην πλάτη. Κάντε της δώρο αυτό το κορμάκι και θα μας θυμηθείτε.

Μίνι Βίτσα Obsessive A708 Crop Red
Κορμάκι Obsessive Luisa

2) Kinky Αξεσουάρ

Λίγος πόνος είναι πάντοτε πολύ ερεθιστικός. Προτείνουμε να παίξετε μερικά παιχνίδια με την μίνι βίτσα η οποία θα κάνει τη σεξουαλικότητά σας λίγο πιο πικάντικη. Είναι σχεδιασμένη από ευγενή υλικά και στολισμένη με pad από καρδούλα. Παρόλο που είναι κομψή όμως, είναι πανέτοιμη να τιμωρήσει οποιονδήποτε κάνει αταξίες. Είναι ανθεκτική και ταυτόχρονα ντελικάτη, ότι ακριβώς χρειάζεστε για μια ημέρα γεμάτη έρωτα και τιμωρία. Η πικάντικη βίτσα θα ανανεώσει τη σεξουαλική σας ζωή με ένα twist.

Μίνι Βίτσα Obsessive A708 Crop Red
Μίνι Βίτσα Obsessive A708 Crop Red

3) Μία αξέχαστη βραδιά!

Για εσάς που αγαπάτε τα παιχνίδια ρόλων, αυτό που θα απογειώσει την εμπειρία σας είναι μια στολή νοσοκόμας η οποία θα σας αποπλανήσει μπαίνοντας στο δωμάτιο. Η σέξι στολή νοσοκόμας της εταιρείας Le Frivole αποτελείται από τέσσερα κομμάτια είναι κολακευτική και έτοιμη να μεταμορφώσει τη σύντροφό σας στη μεγαλύτερή σας φαντασίωση. Περιλαμβάνει ακόμη και στηθοσκόπιο για να σας εξετάσει καθώς οι παλμοί της καρδιάς σας θα έχουν αυξηθεί πολύ. Αν θέλεις να τη δεις ντυμένη νοσοκόμα αυτή είναι η στολή.

Σέξι Στολή Νοσοκόμας 4 Κομματιών Le Frivole - 02541
Σέξι Στολή Νοσοκόμας 4 Κομματιών Le Frivole - 02541

Πηγή: libertin.gr

Από  Τελευταία ενημέρωση 06/02/2022

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας