Σε αυτές τις σέξι στολές κανένας δε μπορεί να αντισταθεί

Από κατηγορίαSex Tips! Σχόλια   0
Σε αυτές τις σέξι στολές κανένας δε μπορεί να αντισταθεί

Πολλά ζευγάρια κάνουν πιο πιπεράτη την ερωτική τους ζωή παίζοντας παιχνίδια ρόλων. Ειδικά τώρα που είναι απόκριες, αν μέχρι στιγμής δεν το είχατε τολμήσει αλλά αποτελούσε φαντασίωση σας, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την μεγάλη μας συλλογή από στολές και να κάνετε πραγματικότητα τα πιο άτακτα όνειρά σας.

Οι άνδρες έχουν ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιες στολές με τις οποίες θέλουν να μπουν στη διαδικασία του role play: νοσοκόμα, δασκάλα, αεροσυνοδός, μαθήτρια, αστυνομικός, στρατιωτίνα και υπηρέτρια είναι μόνο μερικές από τις σέξι μεταμορφώσεις που μπορεί να πάρει μια γυναίκα και να βάλει τον σύντροφό της στο παιχνίδι ρόλων. Εμείς θα σας προτείνουμε κάποιες ιδέες και εσείς θα επιλέξετε το σέξι ντύσιμο της αρεσκείας σας:

Στολή Νοσοκόμας

Μπορεί οι άνδρες να φοβούνται τους γιατρούς αλλά το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τις όμορφες και σέξι νοσηλεύτριες, τις οποίες θεωρούν ως νούμερο ένα φαντασίωση τους. Στη συλλογή του Loveberry μπορείτε να βρείτε αρκετές διαφορετικές στολές νοσοκόμας πολύ προσεγμένες, από φίνα υλικά και με αρκετά αξεσουάρ για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μπορείτε να επιλέξετε τη στολή νοσοκόμας του γούστου σας και να περάσετε ένα πολύ …άρρωστο βράδυ στο κρεβάτι του σπιτιού σας.

Στολή Αεροσυνοδού

Μήπως θέλετε να απογειωθείτε μαζί της και να πετάξετε στα σύννεφα; Αν εκείνη ντυθεί μια πολύ προκλητική αεροσυνοδός τότε οπωσδήποτε θα το κάνετε. Αν ο προσωπικός σας δρόμος προς την αποπλάνηση περνάει από μια γυναίκα ντυμένη αεροσυνοδό τότε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολλές επιλογές για μια θεά των αιθέρων. Το μόνο που απομένει είναι να …προσδεθείτε και να ξεκινήσετε το ταξίδι.

Στολή Υπηρέτριας

Υπηρέτρια: μπορεί ένας άνδρας να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να έχει καμαριέρα στο σπίτι του αλλά μπορεί να την έχει έστω για μια νύχτα στο κρεβάτι του. Αν το φετίχ σας είναι να κάνετε σεξ με τη σύντροφό σας ντυμένη υπηρέτρια τότε οι υπέροχες στολές του loveberry θα ξεσκονίσουν όλες τις άτακτες σκέψεις σας.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας