Οδηγός για Πρωκτικές σφήνες - Γιατί η απόλαυση έρχεται από την “πίσω πόρτα”

Οδηγός για Πρωκτικές σφήνες - Γιατί η απόλαυση έρχεται από την “πίσω πόρτα”

Οι πρωκτικές σφήνες ή Butt Plugs συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή sex toys παγκοσμίως καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ανακαλύψουν την ηδονή μέσω της πρωκτικής διέγερσης.

Χρησιμοποιούνται τόσο από γυναίκες, όσο και από άνδρες και μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την αίσθηση της ευχαρίστησης κατά την σεξουαλική επαφή η τον αυνανισμό. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε απαντήσεις για όλα όσα θέλετε να μάθετε σχετικά, ώστε η πρωκτική σφήνα να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ερωτικής σας ζωής.

Τι προσφέρει μια πρωκτική σφήνα;

Οι πρωκτικές σφήνες έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να εφαρμόζουν στο ανθρώπινο σώμα και να παραμένουν σταθερές στη θέση τους προκαλώντας έντονη διέγερση στις νευρικές απολήξεις της πρωκτικής περιοχής. Σε γενικές γραμμές διαθέτουν κωνικό σχήμα με διαβαθμίσεις όσων αφορά το πάχος ενώ στο κάτω μέρος φέρουν λεπτό λαιμό που καταλήγει σε μια βάση ασφαλείας. Η βάση αυτή χρησιμεύει τόσο για την σταθερή εφαρμογή όσο και για την εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή της σφήνας.

Μια πρωκτική σφήνα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι επώδυνη κατά την χρήση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε σωστά την ιδανική για εσάς και να προετοιμάσετε κατάλληλα την περιοχή ώστε η διείσδυση να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα οφέλη των Butt Plugs καθώς και χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν την εμπειρία μαζί τους πιο διασκεδαστική.

Γιατί να χρησιμοποιήσω μία Butt plug;

Εάν είστε αρχάριοι στις πρωκτικές απολαύσεις είναι φυσικό να αναρωτιέστε για το τι είναι αυτό που κάνει τις σφήνες τόσο ξεχωριστές και περιζήτητες στον κόσμο των sex toys. Μια πρωκτική σφήνα έχει την ιδιότητα να διαστέλλει απαλά τον πρωκτό δημιουργώντας μια αίσθηση πληρότητας και πίεσης, διεγείροντας παράλληλα πληθώρα νευρικών απολήξεων (εσωτερικών & εξωτερικών). Κατά συνέπεια όταν οι πυελικοί μύες συστέλλονται κατά την διάρκεια ενός οργασμού η πρωκτική σφήνα εντείνει την κορύφωση κάνοντας την ανεπανάληπτα απολαυστική.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι πρωκτικές σφήνες αποτελούν την καλύτερη επιλογή για κάποιον η κάποια που θέλει να πειραματιστεί στο πρωκτικό παιχνίδι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ιδιαίτερη επιτυχία σε σόλο στιγμές αυνανισμού αυξάνοντας κατακόρυφα την διασκέδαση όπως επίσης και από ζευγάρια που θέλουν να διευρύνουν το ερωτικό τους πεδίο.

Πως να επιλέξω την ιδανική για μένα;

Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ιδιαίτερες προτιμήσεις και σαφώς τα κριτήρια στην επιλογή μιας σφήνας είναι καθαρά υποκειμενικά. Οι πρωκτικές σφήνες χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες και διαφέρουν σε ότι αφορά το υλικό κατασκευής και το μέγεθος, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η ύπαρξη δόνησης. Μια κλασσική σφήνα μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο σε όσα αναφέραμε παραπάνω ωστόσο στην αγορά θα βρείτε μια ευρεία γκάμα Butt Plugs που διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δονούμενες σφήνες με δυνατότητα εναλλαγής προγραμμάτων και λειτουργιών, σε σφήνες με κόσμημα στην βάση ικανές να εκτοξεύσουν κατακόρυφα την λίμπιντο και σε άλλες που διαθέτουν χαριτωμένες ουρές για κάπως πιο Kinky διάθεση. Το μηκος μιας πρωκτικής σφήνας ξεκινάει από περίπου 6 cm για τις μικρού μεγέθους και μπορεί να ξεπεράσει τα 13cm για τις μεγαλύτερες της κατηγορίας. Στο Loveberry.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πρωκτικές σφήνες σιλικόνης, γυάλινες, μεταλλικές, σε όλα τα μεγέθη και χρώματα για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Tip για αρχάριους.

Για έναν αρχάριο στο πρωκτικό παιχνίδι η επιλογή θα πρέπει να γίνεται κυρίως με γνώμονα το υλικό κατασκευής και το μέγεθος. Μια πρωκτική σφήνα σιλικόνης μπορεί να εξασφαλίσει απαλή αίσθηση καθώς το συγκεκριμένο υλικό διακρίνεται για την μαλακή του υφή, ενώ καλό θα είναι να ξεκινήσετε από μια μικρού μεγέθους, και όταν αποκτήσετε την απαραίτητη εξοικείωση να περάσετε στο επόμενο επίπεδο μήκους και διαμέτρου.

Στην αγορά θα βρείτε ειδικά σετ Butt Plugs για αρχάριους τα οποία περιλαμβάνουν 3 και επιπλέον σφήνες σε διαφορετικά μεγέθη ώστε να μπορέσετε να πειραματιστείτε. Να θυμάστε πως όποιο πρωκτικό παιχνίδι και αν επιλέξετε θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει διογκωμένη βάση - stop ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική εισαγωγή.

Πως να την βάλω και τι να προσέξω; – Χρήσιμες συμβουλές

Όπως σε όλα τα sex toys έτσι και στις πρωκτικές σφήνες η ασφάλεια είναι το παν, επομένως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζετε πως να τις χρησιμοποιείτε σωστά.

Φρόντισε για την σωστή υγιεινή της περιοχής

Η σωστή χρήση μιας πρωκτικής σφήνας προϋποθέτει καλή υγιεινή για ευνόητους λόγους. Όσο περισσότερο φροντίζουμε για το σώμα μας τόσο απολαμβάνουμε ένα ασφαλές και ποιοτικό πρωκτικό σεξ. Πριν χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική σφήνα πρέπει να βεβαιωθείτε πως έχετε χρησιμοποιήσει την τουαλέτα έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιττώματα που πρέπει να εκκενωθούν, ενώ ένα καλό πλύσιμο της πρωκτικής περιοχής είναι απαραίτητο πριν το παιχνίδι. Εάν θέλετε να λάβετε επιπλέον προφυλάξεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κλύσμα πρωκτού για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Δώστε ιδιαίτερη βάση στο λιπαντικό

Σε αντίθεση με τον γυναικείο κόλπο η περιοχή του πρωκτού δεν αυτολιπαίνεται επομένως είναι επιτακτική η συχνή χρήση πρωκτικού λιπαντικού. Ανεξάρτητα το μέγεθος και το είδος της πρωκτικής σφήνας το λιπαντικό είναι απολύτως απαραίτητο ώστε να επέλθει η επιθυμητή χαλάρωση που θα εξασφαλίσει ένα ανώδυνο και απολαυστικό πρωκτικό σεξ. Τα πρωκτικά λιπαντικά έχουν σχεδιαστεί ειδικά γι αυτόν τον σκοπό και αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για την σωστή χρήση μιας πρωκτικής σφήνας.

Προθέρμανση και ασφαλή εισαγωγή

1) Μην βιάζεστε και προσπαθήστε να δημιουργήσετε τις απαραίτητες συνθήκες ώστε να προετοιμάσετε σωστά την περιοχή του πρωκτού σας. Ακόμα και στους πιο έμπειρους στην κατηγορία το “ζέσταμα” της πρωκτικής περιοχής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της όλης εμπειρίας.

2) Βάλτε στο δάχτυλο σας μια γενναία δόση πρωκτικού λιπαντικού και χαϊδέψτε απαλά ώστε να χαλαρώσετε το σημείο. Έπειτα δοκιμάστε μια ομαλή διείσδυση όλο και περισσότερο κάθε φορά.

3) Σπρώξτε την αργά προς τα μέσα κρατώντας τη βάση ταυτόχρονα με τον άξονα και πιέστε ομαλά μέχρι να την τοποθετήσετε. Ωστόσο καλό θα ήταν να ξεκινήσετε με μια μικρού μεγέθους προτού καταλήξετε στην επιθυμητή για εσάς έτσι ώστε η πρωκτική περιοχή να χαλαρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
Αυτό ήταν! Μετά από λίγα λεπτά θα είστε έτοιμοι να παίξετε με την αγαπημένη σας πρωκτική σφήνα.

Χαλαρώστε και απολαύστε την πρωκτική ευχαρίστηση!

Με μια πρωκτική σφήνα τοποθετημένη μέσα σας η διασκέδαση περνάει σε άλλο επίπεδο. Η ανεπανάληπτη αίσθηση πληρότητας που σας προσφέρει θα κάνει την εμπειρία μαζί της πραγματικά μοναδική. Μπορείτε να παίξετε μαζί της πιέζοντας την ή μετακινώντας την μέσα και έξω χρησιμοποιώντας την βάση λαβή στο κάτω μέρος της.

Δεν έχετε κανέναν απολύτως περιορισμό κατά την χρήση και ταυτόχρονα έχετε την δυνατότητα να επικεντρώσετε αλλού την προσοχή σας ώστε να αυξήσετε κι άλλο την ευχαρίστηση. Κάντε σεξ με τον σύντροφο σας, παίξτε με τον αγαπημένο σας δονητή ή ότι άλλο θέλετε αφού το butt plug μπορεί να παραμείνει σταθερό μέσα σας μέχρι να το αφαιρέσετε εσείς.

Πόση ώρα μπορώ να την φοράω και πως την αφαιρώ;

Η πρωκτική σφήνα μπορεί να μείνει σε εφαρμογή από ένα διάστημα μισής ώρα μέχρι και αρκετών ωρών. Ωστόσο πρέπει τουλάχιστον κάθε μια ώρα να εφαρμόζετε λιπαντικό ώστε να μην νιώθετε ενοχλήσεις κατά την κίνηση. Οι πρωκτικές σφήνες με βάση τύπου “άγκυρας” έχουν δημιουργηθεί ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό και μπορούν να φοριούνται για αρκετές ώρες σε συνδυασμό με εσώρουχο.

Ασφαλής αφαίρεση

Η αφαίρεση της πρωκτικής σφήνας πρέπει να γίνεται αργά και ομαλά όπως ακριβώς η εισαγωγή της. Εάν έχετε φτάσει σε οργασμό ενώ φοράτε ένα Butt plug ίσως χρειαστεί να περιμένετε 1 με 2 λεπτά προτού την αφαιρέσετε καθώς οι μύες που μόλις συσπάστηκαν από την κορύφωση θέλουν λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν.

Καθαρισμός, αποθήκευση και διάρκεια ζωής

Οι πρωκτικές σφήνες χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και καθαρισμό όπως όλα τα sex toys μετά την χρήση. Καθαρίζουν εύκολα με λίγο χλιαρό νερό και σαπούνι ουδέτερου pH, ενώ στην αγορά υπάρχουν πολλά εξειδικευμένα καθαριστικά που βοηθούν ιδιαίτερα. Καλό θα είναι να ακολουθείτε τις οδηγίες του κάθε κατασκευαστή όσων αφορά την φροντίδα του εκάστοτε υλικού.

Το μέγεθος και η αποθήκευση των Butt Plugs σπάνια θα δυσκολέψει κάποιον. Στο σύνολο τους οι πρωκτικές σφήνες είναι εξαιρετικά διακριτικές χωρίς να πιάνουν χώρο στις αποσκευές σας και μπορούν να μεταφερθούν με χαρακτηριστική ευκολία.

Συμπερασματικά οι πρωκτικές σφήνες αποτελούν ίσως την πιο ιδανική λύση για κάποιον ή κάποια που θέλει να αναβαθμίσει το ερωτικό του πεδίο εξερευνώντας και ανακαλύπτοντας την πρωκτική διέγερση. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την εμπειρία που τους προσέφερε μια Butt Plug βάζοντας την για να καλά στη ζωή τους. Η τεράστια ποικιλία κατηγοριών, μεγεθών και χρωμάτων εξασφαλίζει σίγουρα πως υπάρχει μια και για εσάς. Το μόνο που απομένει είναι να το τολμήσετε!

Πηγές: lovehoney.co.uk

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας