Ποια είναι τα κριτήρια ώστε να επιλέξεις το σωστό sex toy;

Ποια είναι τα κριτήρια ώστε να επιλέξεις το σωστό sex toy;

H αγορά ενός sex toy είναι εξαιρετικά προσωπική υπόθεση, καθώς αφορά στην ευχαρίστηση και έχει να κάνει με τις ανάγκες του κάθε σώματος ξεχωριστά. Ακόμα κι αν κάποια φίλη ή γνωστή σου ‘συστήσει’ ένα ερωτικό παιχνίδι που για την ίδια λειτουργεί, δεν μπορείς να ξέρεις αν πραγματικά αρέσει σε εσένα εάν πρώτα δεν το δοκιμάσεις.

Γι’ αυτό και οφείλεις να γνωρίζεις πολύ καλά το σώμα σου και τα θέλω σου για να μπορέσεις να επιλέξεις σωστά το sex gadget που θα απογειώσει την απόλαυσή σου

Εκτός όμως από το πρακτικό κομμάτι του πράγματος, υπάρχει τόσο το οικονομικό όσο και το αισθητικό τα οποία επίσης πρέπει να συνυπολογίσεις στην επιλογή σου. Σε κάθε περίπτωση, η αγορά ενός ερωτικού βοηθήματος, θα πρέπει να ακολουθεί την ευχάριστη διαδικασία του γενικότερου shopping.

Πρώτα θα χαζέψεις, μετά θα δοκιμάσεις και στο τέλος θα φτιάξεις την προσωπική σου συλλογή που θα περιέχει τα βασικά κομμάτια και στη συνέχεια ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ανανεώνεις με νέα κομμάτια για να προσφέρεις ένα twist στη σεξουαλικότητά σου.

Συνήθως οι γυναίκες ξεκινούν να πειραματίζονται με έναν απλό κλασσικό δονητή, ο οποίος αποτελεί το βασικό sex toy για αρχάριες, καθώς αντικαθιστά το πέος και συνεισφέρει όσον αφορά στη διείσδυση. Αυτό είναι άλλωστε και το πρώτο ερωτικό βοήθημα που έρχεται στο μυαλό όσων σκέφτονται τον όρο.

Ο κλασικός δονητής λοιπόν, σε οποιαδήποτε μορφή του, ρεαλιστικός, πολυτελής ή dildo, μπαίνει στην υπηρεσία κάθε γυναίκας η οποία κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στον κόσμο των ερωτικών παιχνιδιών και τον αγοράζει σύμφωνα με τα δεδομένα της. Ο πρώτος αυτός δονητής, είναι συνήθως λίγο μεγαλύτερος από το καλύτερο πέος που έχει συναντήσει στην ζωή της, προσπαθώντας να πλησιάσει σε διαστάσεις το ιδανικό, ενώ το χρώμα και η τιμή του διαμορφώνονται ανάλογα με το γούστο και το πορτοφόλι της.

Με το πρώτο της ερωτικό βοήθημα καμιά γυναίκα δεν έχει μέτρο σύγκρισης και συνήθως ή μένει πολύ ικανοποιημένη ή καθόλου. Και στις δυο περιπτώσεις όμως, δεν πρέπει να σταματήσει σε αυτή την εμπειρία, αλλά να την χρησιμοποιήσει υπέρ της και να αναζητήσει το επόμενο sex gadget της.

Όταν μια γυναίκα αυνανίζεται συχνά, ακούει το σώμα της και ξέρει καλύτερα τις ανάγκες της από μια που δεν επιδίδεται σε αυτή την διαδικασία. Επομένως, έχει εντοπίσει αν ο οργασμός της προέρχεται κυρίως από την κλειτοριδική διέγερση ή προτιμά την κολπική διείσδυση, άρα αναλόγως θα επιλέξει και το κατάλληλο βοήθημα για να φτάσει στην κορύφωση.

Οι γυναίκες που γνωρίζουν πως είναι κυρίως κλειτοριδικές και έρχονται σε οργασμό με τον ερεθισμό της κλειτορίδας τους ανεξαρτήτως διείσδυσης, προφανώς και θα είναι προτιμότερο να διαλέξουν ένα κλειτοριδικό παιχνίδι καθώς θα δράσει πιο στοχευμένα. Όσες αντιθέτως ολοκληρώνουν κυρίως με την διείσδυση και υποβοηθούν τον οργασμό τους διεγείροντας την κλειτορίδα τους μάλλον θα προτιμήσουν ένα dildo, ή έναν rabbit δονητή, ο οποίος συνδυάζει τόσο την κολπική διείσδυση όσο και τον ταυτόχρονο ερεθισμό της κλειτορίδας τους.

Όταν μπεις στη διαδικασία να επιλέξεις το κατάλληλο sex toy για εσένα, κάνε αρκετή έρευνα, διάβασε προσεκτικά τις περιγραφές των προϊόντων και ενημερώσου από τα ενδεικτικά blogs μέσα στα online sex shops. Οπωσδήποτε όλα αυτά βοηθούν όχι για να αποκτήσεις κριτήρια, αλλά για να διαμορφώσεις τα ήδη υπάρχοντα.

Οι προδιαγραφές των sex gadgets θα βασίζονται κυρίως πάνω στην προσωπικότητά σου: μόνο εσύ ξέρεις τι θέλεις και τι σου ταιριάζει, για αυτό απενοχοποίησε τον αυνανισμό σου, μίλησε στο σύντροφό σου για τα θέλω σου και βάλε στο διαπροσωπικό σεξ ένα ερωτικό παιχνίδι για να αναβαθμίσεις τη σεξουαλική σου ζωή.

Οι επιλογές είναι πολλές και θα ικανοποιήσουν ακόμα και εσένα που έχεις τα πιο απαιτητικά γούστα. Άσε τα ταμπού και πάρε ένα sex toy.

Πηγή: savoirville.gr

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας