Γιατί υποδυόμαστε οργασμούς και γιατί πρέπει να το σταματήσουμε;

Γιατί υποδυόμαστε οργασμούς και γιατί πρέπει να το σταματήσουμε;

Ας ξεκινήσουμε από μια βασική αρχή: Με το να προσποιείσαι οργασμό, κάνεις πρώτα κακό στον εαυτό σου, στη συνέχεια στον σύντροφό σου και κατ’ επέκταση στη σχέση σου.

Τον εαυτό σου τον βλάπτεις επειδή δεν γεύεσαι την ασύλληπτη χαρά της κορύφωσης, το αγόρι σου επειδή νομίζει λανθασμένα ότι σε ικανοποιεί, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και τη σχέση σου τη σαμποτάρεις, επειδή τελικά δεν σας ενώνουν όσα πραγματικά θα έπρεπε. Οι περισσότερες γυναίκες υποδύονται οργασμό, επειδή κάνουν σεξ το οποίο δεν τους ικανοποιεί και επειδή δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν, προσποιούνται ότι το έρχονται σε οργασμό αφενός για να ‘ξεμπερδεύουν’ και αφ’ ετέρου για να ‘καθησυχάσουν’ τον σύντροφό τους ότι ‘δεν υπάρχει πρόβλημα’.

Στην πραγματικότητα όμως το σεξ δεν πρέπει να είναι κάτι που το κάνεις ‘για να ξεμπερδεύεις’. Γι’ αυτό αν υποδύεσαι οργασμούς πρέπει να το σταματήσεις. Ο οργασμός σου είναι δικαίωμα και πρέπει να τον διεκδικήσεις πρώτα από όλα για εσένα την ίδια.

Δονητής Κλειτορίδας Ritual Shushu Black
Δονητής Κλειτορίδας Ritual Shushu Black

Επειδή λοιπόν δεν έχουν εξερευνήσει μόνες το σώμα τους όπως, και όσο θα έπρεπε, δεν γνωρίζουν τι τους αρέσει, δεν ξέρουν τα θέλω τους και τους τρόπους με τους οποίους ερεθίζονται, επομένως δεν ξέρουν και να τα ζητήσουν. Εάν μια γυναίκα, έχει ασχοληθεί με τον αυνανισμό της και ξέρει τι την φτιάχει, το πιο πιθανό είναι να οδηγήσει τον σύντροφό της στο να της το προσφέρει και έτσι θα έρθει σε οργασμό. Τα sex toys, είναι ο μεγαλύτερός της σύμμαχος σε αυτή την εξερεύνηση της ηδονής. Είτε ένα αποκλειστικά γυναικείο ερωτικό παιχνίδι, όπως ένα κλειτοριδικό βοήθημα, είτε ένας δονητής-dildo, είναι τα όπλα κάθε γυναίκας για να κατακτήσει τον οργασμό της. Έχοντας στο συρτάρι της κάποια ερωτικά βοηθήματα και χρησιμοποιώντας τα μόνη της, θα μάθει τι της αρέσει στο αυστηρά προσωπικό πλαίσιο και στη συνέχεια θα μπορεί να το επικοινωνήσει στον σύντροφό της. Ta sex toys είναι φίλοι σου, δώστους την ευκαιρία να τα γνωρίσεις.

Αφιέρωσε λοιπόν στην αυτοϊκανοποίησή σου χρόνο και ξεκίνησε να εξερευνείς το σώμα σου με τα χέρια σου και τα sex gadgets που θα βρεις σε ένα ενημερωμένο sex shop. Πλέον υπάρχουν a class καταστήματα που διαθέτουν προϊόντα με εξαιρετικό design, υψηλή αισθητική και είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα οποία είναι επιστρατευμένα στο να στοχεύσουν στην απόλαυσή σου.

Rabbit Δονητής Glamour Jasmine Black 19cm
Rabbit Δονητής Glamour Jasmine Black 19cm

Μπαίνοντας στο περιβάλλον ενός e-shop -αν ντρέπεσαι να μπεις σε ένα φυσικό κατάστημα- θα μπορέσεις διακριτικά να μάθεις τα πάντα για το κάθε ένα sex gadget. Θα ενημερωθείς από τις περιγραφές καθώς και θα λύσεις τις τυχόν απορίες σου, θα παραγγείλεις αυτό που αισθάνεσαι ότι σε καλύπτει και θα το αφήσεις να κάνει στο σώμα σου αυτό για το οποίο είναι κατασκευασμένο. Να σε βοηθήσει να φθάσεις σε οργασμό. Μετά, μπορείς να το ενσωματώσεις στη διαπροσωπική σεξουαλική σου ζωή ή να κρατήσεις τους δρόμους που σου άνοιξε και να τους περπατήσεις με το αγόρι σου.

Ένας ακόμη τρόπος να διεκδικήσεις τον οργασμό σου είναι να μιλάς με το σύντροφό σου και να του εξηγείς τι πάει λάθος, ώστε να μπορέσει να το διορθώσει.

Η πραγματικά καλή σεξουαλική επικοινωνία συνδέεται άμεσα και με τον διάλογο. Σαφέστατα κι η χημεία αν είναι εκρηκτική απλουστεύει τα πράγματα, όμως πάντοτε όταν ένα ζευγάρι συζητάει τα πράγματα γίνονται -ακόμα- καλύτερα.

Δονητής Rabbit Everygirl Vibrator Black 18cm
Δονητής Rabbit Everygirl Vibrator Black 18cm

Έτσι λοιπόν, μην προσπαθείς να ‘κουκουλώσεις’ το πρόβλημα λέγοντας ψέματα τόσο στον εαυτό σου όσο και στον άνθρωπό σου. Βάζοντας τη σκόνη κάτω από το χαλί, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί, αλλά να γιγαντωθεί και κάποτε να σας χωρίσει. Μην ντρέπεσαι επειδή δεν μπορείς να έρθεις εύκολα σε οργασμό και μην φοβάσαι ότι είναι μη αναστρέψιμο. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και άλλαξέ το. Υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από μια γυναίκα που δεν κάνει σεξ: Μια γυναίκα που κάνει κακό σεξ.

Πηγή: savoirville.gr

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας