7 διαφορετικά super sexy εσώρουχα για μια καυτή εβδομάδα καραντίνας

7 διαφορετικά super sexy εσώρουχα για μια καυτή εβδομάδα καραντίνας

H Sex Editor του Punked, Έλενα Φάκου, προτείνει επτά ultra kinky εσώρουχα για να περάσετε επτά καυτές μέρες και νύχτες καραντίνας. Γιατί λίγος εγκλεισμός με πολύ σεξ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Τι θα λέγατε να μετατρέπατε επτά εικοσιτετράωρα της καραντίνας σας σε μια εβδομάδα μαραθώνιου σεξ; Ανάψτε το τζάκι, βάλτε κρασί, ξαπλώστε στο χαλί και απολαύστε σούσι. Αν βάλετε στο σκηνικό και ένα αισθησιακό εσώρουχο, τότε μάλλον δεν θα σας λείψει καθόλου το έξω.

Το loveberry, το premium κατάστημα ερωτικών ειδών, διαθέτει μια μεγάλη και άκρως ενημερωμένη συλλογή από αισθησιακά, πολυτελή, προκλητικά εσώρουχα για να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα. Επιλέξτε το δικό σας και ζήστε μια avant garde σεξουαλική εμπειρία μπαίνοντας στη διαδικασία να παίξετε ένα role play δοκιμάζοντας μια στολή ρόλων ή φορώντας ένα bodystocking με ανοιχτό καβάλο που δεν θα χρειαστεί να αφαιρέσετε κατά τη διάρκεια του σεξ.

Επτά εσώρουχα, ένα για κάθε ημέρα: στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχετε ζήσει την πιο σεξουαλική εμπειρία της ζωής σας και η καραντίνα θα είναι μια spicy ανάμνηση.

Γίνε το δώρο του φορώντας ένα κατακόκκινο μικροσκοπικό string με φιογκάκι στο πίσω μέρος. Κανείς δεν κατάφερε να αντισταθεί ποτέ στο πιο χαριτωμένο και ταυτόχρονα τόσο σαγηνευτικό αυτό εσώρουχο, που όσο πιο μικρό είναι τόσο πιο μεγάλες είναι οι συγκινήσεις που προσφέρει.

Thong με Φιόγκο Obssesive Giftella Red
Obssesive Giftella Thong Red

Ολόσωμο καλσόν με διχτυωτό πλέγμα, ανοιχτό στήθος και καβάλο σε μαύρο χρώμα. Αν αναζητάς ένα εντυπωσιακό εσώρουχο, το οποίο θα κλέψει την παράσταση, τότε η επιλογή σου θα πρέπει να είναι το λεγόμενο ‘καλσόν αυτοκινήτου’ και ο λόγος είναι ότι κάνεις σεξ ενώ το φοράς.

Διχτυωτό Ολόσωμο Καλσόν Obsessive N106 Black
Obsessive N106 Bodystocking Black

Το παιχνιδιάρικο και φαινομενικά αθώο babydoll κολακεύει κάθε σωματότυπο και τονώνει τη θηλυκότητα και τις γυναικείες καμπύλες. Ο συνδυασμός διαφάνειας και δαντέλας το κάνει ακαταμάχητο. Συνδυάζεται με string εσώρουχο στο ίδιο μοτίβο και κολακεύει έντονα το στήθος.

Chemise με Thong Obsessive 841-CHE-1 Black
Obsessive Chemise 841-CHE-1 Black

Πικάντικο κιλοτάκι με κορδόνια και ανοιχτό καβάλο που ενθαρρύνει το παιχνίδι. Στο πίσω μέρος έχει ελαστικά straps, ενώ στο μπροστινό μέρος τις εντυπώσεις κλέβει η αισθησιακή δαντέλα. Διαθέτει μια κομψή και γοητευτική λεπτομέρεια η οποία είναι ένας μαύρος σατέν φιόγκος.

Ανοιχτό Κιλοτάκι με Δαντέλα Miamor Black
Obsessive Miamor Black

Η μεγαλύτερη ανδρική φαντασίωση είναι το παιχνίδι ρόλων. Το role play κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ανάμεσα στα ζευγάρια με εκείνη να ντύνεται προκλητική καμαριέρα, άτακτη μαθήτρια ή σέξι νοσοκόμα. Διάλεξε τη στολή που ταιριάζει στο δικό σου ταμπεραμέντο και παίξε.

Σετ Στολή Νοσοκόμας Obsessive 834-CST-6 Nurse Costume
Obsessive 834-CST-6 Nurse Costume

Ένα κορμάκι με δαντέλα στο φινίρισμα, floral κεντημένο μοτίβο πάνω στη διαφάνεια και ανοιχτή πλάτη αποτελεί την πεμπτουσία της σεξουαλικότητας. Τονίζει τη μέση και στο μπούστο, ενώ ένα χαριτωμένο φογκάκι στολίζει την περιοχή πάνω από τους γλουτούς. Κομψό και σέξυ.

Δαντελωτό Κορμάκι Obsessive Fiorenta Black
Obsessive Fiorenta Teddy Black

Μεταμορφώσου σε μια χορεύτρια του Burlesque φορώντας ένα κορσέ που θα τονίσει όλα τα θηλυκά σου στοιχεία. Επίλεξε αυτό το festive μπούστο από κόκκινο δικτύωμα, γοητευτική δαντέλα και σαγηνευτικά λουριά. Η νύχτα σου θα μοιάζει με βραδιά στο καμπαρέ Μoulin Rouge.

Κορσές με Δαντέλες Obsessive 838-COR-3 Corset Red
Obsessive 838-COR-3 Corset Red

Πηγή: punked.gr

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας