Κολπικές μπάλες: μια γυναικεία υπόθεση που υπόσχεται πολλαπλούς οργασμούς

Από κατηγορίαSex Toys Σχόλια   0
Κολπικές μπάλες: μια γυναικεία υπόθεση που υπόσχεται πολλαπλούς οργασμούς

Όλες είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν σε μια από τις ταινίες της τριλογίας Fifty Shades of Grey, ο Christian έβαλε μέσα στον κόλπο της Anastasia δυο κολπικές μπάλες οι οποίες έμειναν μέσα στο σώμα της το υπόλοιπο βράδυ και την έκαναν να ερεθιστεί πάρα πολύ μέχρι τελικά να τις αφαιρέσει και οι δυο τους να κάνουν σεξ.

Αυτή είναι μια από τις λειτουργίες της κολπικής μπίλιας: κρατά σε διέγερση το σώμα μέχρι η γυναίκα να είναι πανέτοιμη να κάνει σεξ. Παράλληλα, γυμνάζει τους μύες καθώς τους κάνει να συσπώνται για να τη συγκρατήσει, κάνοντας κάτι δηλαδή σαν τις πασίγνωστες ασκήσεις Kegel που συσφίγγουν τον κόλπο.

Τα δονούμενα κολπικά αυγά είναι μία κατηγορία κολπικής μπάλας που διαθέτει και δόνηση για ακόμη πιο έντονη διέγερση και μάλιστα αυτή προκαλείται με τηλεχειριστήριο, το οποίο κρατά ο σύντροφος της κάθε γυναίκας εάν οι δυο τους θέλουν να μοιραστούν το παιχνίδι σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Έτσι λοιπόν αυτό το κατ’εξοχήν γυναικείο sex toy, μπορεί να γίνει ερωτικό παιχνίδι για ζευγάρια βάζοντας στο παιχνίδι και τον άνδρα και μάλιστα δίνοντάς του σημαντικό ρόλο, αφού βασικά είναι πλέον στο ‘χέρι του’ τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά η ευχαρίστηση της γυναίκας.

Μπορείτε να δείτε την υπέροχη συλλογή μας από δονούμενα ερωτικά αυγά, ασύρματα ερωτικά αυγά, κολπικές μπάλες Kegel και κλασσικές κολπικές μπάλες και να επιλέξετε το ερωτικό βοήθημα της αρεσκείας σας.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας