Ποιο είναι το καλύτερο Ερωτικό Λιπαντικό;

Ποιο είναι το καλύτερο Ερωτικό Λιπαντικό;

Το ερωτικό λιπαντικό είναι ένα υγρό με ιδιαίτερη σύνθεση κατάλληλο για δερματική χρήση. Κάνει το σεξ ευκολότερο και πιο ευχάριστο. Τα ερωτικά λιπαντικά όμως διαφέρουν μεταξύ τους και έρχονται σε ξεχωριστές κατηγορίες για να μπορούν να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη ξεχωριστά.

Όταν το χρησιμοποιείτε με τον δονητή  σας η κολπική διείσδυση γίνεται ευκολότερη, αλλά ακόμα και αν τον χρησιμοποιείτε μόνο επιφανειακά για κλειτοριδικό ερεθισμό, θα παρατηρήσετε ότι μόνο μία σταγόνα λιπαντικού κάνει τον δονητή πολύ πιο ολισθηρό.

Όταν πρόκειται για σόλο παιχνίδι τα ερωτικά λιπαντικά δεν προορίζονται μόνο για γυναίκες, αν είστε άνδρας που χρησιμοποιείτε ένα ερωτικό παιχνίδι όπως ένα αυνανιστήρι ή ένα dildo προστάτη, τα λιπαντικά είναι απολύτως απαραίτητα για να μειώσουν την τριβή και να σας δώσουν τα πιο ρεαλιστικά αισθήματα.

Ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό είναι το ιδανικό για κολπικό σεξ άλλα και για γενική χρήση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απλώσετε λίγο λιπαντικό επάνω σας, όπως και στον σύντροφό σας ή ακόμα και στο ερωτικό σας παιχνίδι και μετά είστε έτοιμοι να αρχίσετε.

Υπάρχει ποικιλία στα ερωτικά λιπαντικά καθώς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αρωματικά λιπαντικά ειδικά για στοματικό σεξ ή σε ειδικούς τύπους όπως τα πρωκτικά λιπαντικά χοντρής σύνθεσης με μακροχρόνια διάρκεια που είναι ιδανικά για πρωκτικό σεξ καθώς και τα λιπαντικά σιλικόνης που παραμένουν ολισθηρά ακόμα και σε υγρές συνθήκες.

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, στο κατάστημά μας θα βρείτε σίγουρα κάποιο λιπαντικό που θα σας ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας