Οδηγός για τα Πρωκτικά Λιπαντικά

Οδηγός για τα Πρωκτικά Λιπαντικά

Όλα τα είδη σεξ μπορούν να βελτιωθούν χρησιμοποιώντας έξτρα λίπανση. Αν όμως ενδιαφέρεστε συγκεκριμένα για πρωκτικό παιχνίδι τότε τα πρωκτικά λιπαντικά είναι απολύτως απαραίτητα καθώς ο πρωκτός δεν είναι αυτολιπενόμενος.

Χρησιμοποιώντας ένα πρωκτικό λιπαντικό διαβεβαιώνετε ότι θα απολαύσετε και οι δύο την μέγιστη δυνατή εμπειρία. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε πρωκτικά παιχνίδια ή να κάνετε πρωκτικό σεξ, το πρωκτικό λιπαντικό θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μέσα στο κουτί με τα ερωτικά σας αναλώσιμα. Το πρωκτικό λιπαντικό έχει ειδική σύνθεση για να είναι πιο χοντρό από ένα λιπαντικό γενικής χρήσεως προσφέροντας έτσι την έξτρα λίπανση που αναζητάτε.

Επειδή είναι πιο χοντρό διαρκεί και περισσότερο έτσι δε χρειάζεται να ξανά βάζετε τόσο συχνά όσο θα κάνατε με ένα απλό λιπαντικό γενικής χρήσεως. Τα περισσότερα πρωκτικά λιπαντικά έχουν βάση το νερό έτσι είναι ασφαλής ή χρήση τους μαζί με προφυλακτικά και είναι συμβατά με πρωκτικά ερωτικά παιχνίδια ακόμα και με παιχνίδια κατασκευασμένα εξολοκλήρου από σιλικόνη.

Τα πρωκτικά λιπαντικά είναι πολύ εύκολα στην χρήση τους. Πριν ξεκινήσετε την ερωτική σας δραστηριότητα απλά βάλτε μία ποσότητα πάνω σε εσάς και στην/στον σύντροφό σας καθώς και στο ερωτικό παιχνίδι που θα χρησιμοποιήσετε. Πάρτε το μαλακά και να έχετε υπομονή καθώς ο πρωκτός είναι ένα μία πολύ ευαίσθητη ερωτογενής ζώνη για τη γυναίκα άλλα και για τον άνδρα.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας