Sex: Aν ο σύντροφος σου, ζητήσει pegging είναι ομοφυλόφυλος;

Sex: Aν ο σύντροφος σου, ζητήσει pegging είναι ομοφυλόφυλος;

Τι σημαίνουν όλοι αυτοί οι νέοι όροι οι οποίοι εισάγονται στις προσωπικές και σεξουαλικές μας σχέσεις και μπορεί πρακτικά να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται αλλά θεωρητικά δεν ξέρουμε πως ονομάζονται; Ψυχραιμία. Σιγά σιγά θα τα εξηγήσουμε όλα.

Pegging λοιπόν, έχουμε όταν η γυναίκα διεισδύει στον άντρα είτε φορώντας strap on, είτε χρησιμοποιώντας δονητή, δηλαδή οι κλασσικοί ρόλοι ανάμεσα στο ζευγάρι αντιστρέφονται και εκείνη αποκτά τον ενεργητικό ενώ εκείνος τον παθητικό. Σε περίπτωση που δεν έχετε ιδέα πως μοιάζει ένα γυναικείο strap on, πατήστε ΕΔΩ

Σε γενικές γραμμές μια γυναίκα θα αναρωτηθεί αν ο σύντροφός της ο οποίος θα ζητήσει ή θα δεχθεί κάτι τέτοιο είναι ομοφυλόφιλος. Η ομοφυλοφιλία δε σημαίνει μόνον πρωκτική σεξουαλική επαφή αλλά κυρίως έλξη από άτομο του ιδίου φύλου.

Με λίγα λόγια, αν ένας άντρας αρέσκεται στο να δέχεται πρωκτική διείσδυση από γυναίκα δεν είναι ομοφυλόφιλος, υπό την έννοια ότι η επαφή γίνεται ανάμεσα σε άτομα διαφορετικού φύλου, επομένως είναι ετεροφυλοφιλική. Ομοφυλοφιλία έχουμε ξεκάθαρα όταν τα άτομα που έρχονται σε ερωτική επαφή είναι του ιδίου φύλου.

Τις περισσότερες φορές, οι άντρες έχουν δοκιμάσει τον οργασμό που τους προσφέρει αυτού του είδους η διέγερση και έμειναν ικανοποιημένοι επομένως την επιζητούν ή έχουν άλλα φετίχ όπως ο σαδομαζοχισμός που αρκετές φορές συμπεριλαμβάνει pegging σε υποτακτικούς άνδρες από κυρίαρχες γυναίκες, αλλά και πάλι δε μιλάμε για ομοφυλοφιλία.

Πηγή: marieclaire.gr

Από  Τελευταία ενημέρωση 28/06/2021
Ετικέτες:
strapon

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας