Με αυτό το απλό κόλπο θα απολαμβάνεις ασύλληπτα το σεξ φορώντας προφυλακτικό

Με αυτό το απλό κόλπο θα απολαμβάνεις ασύλληπτα το σεξ φορώντας προφυλακτικό

Μια πολύ συχνή διαφωνία ανάμεσα στα ζευγάρια που κάνουν σεξ και η γυναίκα δε χρησιμοποιεί κάποια άλλη μέθοδο αντισύλληψης είναι η χρήση του προφυλακτικού: κλασσικά ο άντρας δεν θέλει να το φορέσει διότι ισχυρίζεται ότι μειώνει την απόλαυση αφού δεν είναι τόσο αληθινή η αίσθηση της επαφής και η γυναίκα θέλει γιατί σκέφτεται περισσότερο τις πιθανές συνέπειες. Εκτός όμως από τα ζευγάρια που βρίσκονται σε μόνιμη μονογαμική σχέση, αυτό το θέμα απασχολεί και τα υπόλοιπα που θέλουν ταυτόχρονα να προστατευθούν από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Αν λοιπόν κανένα από τα είδη που κυκλοφορούν στο εμπόριο ακόμη και τα πολύ λεπτά δεν σε ικανοποιεί και εξακολουθείς να γκρινιάζεις σαν τον Chandler από τη σειρά Friends ότι "Με τα προφυλακτικά δεν το ευχαριστιέσαι" ή "Δε μπορώ να έρθω σε οργασμό" ή " Καταστρέφει τη στιγμή" τότε αυτό το πολύ εύκολο κόλπο θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη και να ευχαριστηθείς όσο δε φαντάστηκες ποτέ το σεξ φορώντας το προφυλακτικό σου. Τι θα χρειαστείς; Μονάχα μερικές σταγόνες λιπαντικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την Maureen Miller, PhD. μόλις μερικές σταγόνες λιπαντικού μέσα στο προφυλακτικό πριν φορεθεί θα κάνουν τους άντρες να εκπλαγούν με το πόσο καλύτερη είναι η αίσθηση. Εκτός λοιπόν από τη χρήση του λιπαντικού προς όφελος της γυναίκας κυρίως, η οποία γίνεται από την εξωτερική μεριά του ώστε να λιπάνει τον κόλπο και να μειώσει τις τριβές, η αντίστροφη μέθοδος υπόσχεται στους άντρες μια ανεπανάληπτη αίσθηση και εμπειρία που προσεγγίζει εκείνη του σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξει κανείς σε αυτή την τακτική είναι η ποσότητα του λιπαντικoύ που θα μπει στη μέσα πλευρά του προφυλακτικού: θα πρέπει να είναι μικρή για να μην σπάσει ή γλιστρήσει και φύγει από τη θέση του και το ψάχνετε μετά μέσα στον κόλπο - κάτι που θα προκαλέσει έναν άλλου είδους μικρό πανικό.

Εμείς στο Loveberry διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία λιπαντικών για να βρεις αυτό που ικανοποιεί τις δικές σου ανάγκες. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε λιπαντικά νερού, λιπαντικά σιλικόνης, πρωκτικά λιπαντικά, οργανικά λιπαντικά, λιπαντικά με γεύσεις, θερμαντικά λιπαντικά και δροσιστικά λιπαντικά. Υπάρχουν επίσης και ειδικά γυναικεία λιπαντικά αποκλειστικά για τις κυρίες.

Σχόλια

Ακόμα χωρίς σχόλια, κάντε εσείς την αρχή!

Γράψτε το σχόλιο σας