Ποιοι Είμαστε

Πολυετή εμπειρία

To ηλεκτρονικό κατάστημα Loveberry είναι πλέον από τα κορυφαία στο χώρο του εμπορίου ερωτικών ειδών, αισθησιακών εσωρούχων και βοηθημάτων και δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2012. Στο online κατάστημα μας θα βρείτε εκατοντάδες προϊόντα όλα από επώνυμους κατασκευαστές του εξωτερικού στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και αυτό διότι λειτουργούμε μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα έτσι ώστε να συμπιέσουμε τις τιμές προς το δικό σας όφελος.

Απόλυτη εχεμύθεια

Για εμάς στο Loveberry η απόλυτη εχεμύθεια στις επιλογές των πελατών μας αποτελεί κανόνα απαράβατο. Σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα των προϊόντων που σας προμηθεύουμε σας διαβεβαιώνουμε ότι το δέμα τις παραγγελίας που θα παραλάβετε θα είναι 100% διακριτικό χωρίς το παραμικρό λογότυπο της εταιρία μας. Περισσότερα σχετικά με την αποστολή των παραγγελιών μας μπορείτε να δείτε και εδώ.

Γρήγορο και άνετο shopping

Στο Loveberry αντιλαμβανόμενοι την ραγδαία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στη Ελλάδα και την ανάγκη των πελατών μας να περιηγηθούν στα ηλεκτρονικά μας ράφια με απόλυτη ασφάλεια και ταχύτητα, οι τεχνικοί μας ενημερώνουν συνεχώς την διαδικτυακή μας πλατφόρμα ώστε να καλύπτει τα κορυφαία στάνταρ για μία εύκολη και γρήγορη ηλεκτρονική περιήγηση. Επίσης εμπλουτίζουμε συνεχώς το περιεχόμενο μας με πολλές φωτογραφίες, βίντεο και αναλυτικές περιγραφές προϊόντων έτσι ώστε να είστε απολύτως σίγουροι για την επιλογή των προϊόντων που θα κάνετε.

Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία μέσα από αυτήν την ενότητα να γνωρίσετε καλύτερα την εταιρεία μας.
Με εκτίμηση, το προσωπικό του Loveberry.