Αποστολές & Πληρωμές

Αποστολές Προϊόντων

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier.
Όλες οι αποστολές μας γίνονται σε διακριτικές συσκευασίες και δεν αναγράφεται πουθενά η επωνυμία Loveberry ή κάτι άλλο που να φανερώνει το περιεχόμενο του δέματος. Το κόστος των μεταφορικών για την απλή αποστολή ανέρχεται στα 3€ με την ACS και στα 3€ με την Γενική Ταχυδρομική, ενώ για αγορές 50€ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν (η προσφορά των δωρεάν μεταφορικών δεν ισχύει για αλλαγές ή επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων).

Αν θέλετε μπορείτε να μας ζητήσετε να μην παραδώσει η courier το δέμα σας στη διεύθυνση που μας καταχωρίσατε αλλά να παραμείνει στο κοντινότερο γραφείο της περιοχής σας από όπου θα μπορείτε να το παραλάβετε εσείς οι ίδιοι *(Το επιλέγετε στην ολοκλήρωση της παραγγελία σας).
Ο χρόνος παραλαβής του δέματος σας είναι 1 έως 3 εργάσιμες ήμερες (εκτός αν ο προορισμός είναι δυσπρόσιτος οπότε η παράδοση ενδέχεται να καθυστέρηση επιπλέον 2-3 ημέρες). Τη στιγμή που το δέμα σας θα φύγει από τα γραφεία μας, θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά με σχετικό email (εφόσον έχετε καταχωρήσει) και με SMS. Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν απόρρητα, και χρησιμοποιούνται αυστηρά μόνο από την επιχείρησή μας.
Σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 211 115 1292 & 6987916808.

Αναζήτηση Δέματος

Με την αποστολή της παραγγελία σας θα σας στείλουμε σχετικό sms & email (εφόσον και αν έχετε καταχωρήσει το email σας) που θα περιλαμβάνει τον αριθμό αποστολής δέματος (tracking number). Με αυτόν τον αριθμό θα μπορείτε να βλέπετε από το online σύστημα της εταιρίας courier το στάδιο το οποίο βρίσκεται το δέμα σας.

Ενημέρωση Παραγγελίας

​Από την στιγμή που θα καταχωρήσετε την παραγγελία σας θα μπορείτε ενημερώνεστε με σχετικά Email όποτε αλλάζει η κατάσταση της.
Οι ενημερώσεις μιας παραγγελίας είναι οι εξής

Λήψη Παραγγελίας 
Όταν θα ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με ένα αντίγραφο της παραγγελίας σας.

Επεξεργασία Παραγγελίας
Όταν αρχίσουμε την επεξεργασία της παραγγελίας, θα σας ενημερώσουμε με νέο σχετικό email.

Αποστολή Παραγγελίας
Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία και γίνει η αποστολή του δέματος σας με την συνεργαζόμενη εταιρία courier, θα λάβετε νέο email και sms που θα περιέχει τον αριθμό αποστολής δέματος (tracking number) με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε online την πορεία του.

Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Όταν θα παραλάβετε το δέμα σας θα λάβετε ένα τελικό email που θα επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Πληρωμές Προϊόντων

Oι τρόποι πληρωμής μιας παραγγελίας είναι oι εξής:

1. Αντικαταβολή - Με χρέωση υπηρεσίας +2,00€
Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της courier την ώρα της παράδοσης του δέματος.

2. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα - Χωρίς χρέωση υπηρεσίας (και επιπλέον έκπτωση -5%)
Μέσω VIVA PAYMENTS - Κερδίζετε συνολική έκπτωση -5% στην παραγγελία σας.
Πληρώστε χρησιμοποιώντας την πιστωτική (Credit) ή την χρωστική (Debit) κάρτας σας γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας της VIVA PAYMENTS & VIVA WALLET.

Τρόποι Πληρωμής

3. Τραπεζική Κατάθεση - Χωρίς χρέωση υπηρεσίας
Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό πληρωμής της παραγγελία σας σε έναν απο τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 63000240158  

IBAN: GR4601106300000063000240158

Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, δίνετε αιτιολογία συναλλαγής τον «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο σας.

Στη συνέχεια μας στέλνετε email στο sales@loveberry.gr ώστε να μας ενημερώσετε για την πραγματοποίηση της πληρωμής σας με τα εξής μόνο στοιχεία: Τραπεζική Κατάθεση, «αριθμός παραγγελίας» «Ονοματεπώνυμο».

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που καταχωρήσατε την παραγγελίας σας. Αν δεν μας ενημερώσετε για την κατάθεση μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ**
Κατά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εάν αυτή γίνει μέσω internet banking, τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον καταθέτη. Σε περίπτωση που δεν μας ενημερώσετε μέσω email για την κατάθεση των χρημάτων σας δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όποια καθυστέρηση τυχόν προκύψει.

* Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Χατζαλιώτης Κωνσταντίνος (Δεν αναγράφεται πουθενά η επωνυμία Loveberry για λόγους εχεμύθειας)
* Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν λάβουμε την πληρωμή σας. Για επιπλέον πληροφορίες καλέστε μας στο 211 115 1292.