Αποστολές & Πληρωμές Προϊόντων

Πληρωμές Προϊόντων

Oι τρόποι πληρωμής μιας παραγγελίας είναι oι εξής:

1. Αντικαταβολή
Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της courier την ώρα της παράδοσης του δέματος.

2. Τραπεζική Κατάθεση - Κερδίζετε συνολική έκπτωση -5%
Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό πληρωμής της παραγγελία σας σε έναν απο τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 63000240158  

IBAN: GR4601106300000063000240158

* Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Χατζαλιώτης Κωνσταντίνος (Δεν αναγράφεται πουθενά η επωνυμία Loveberry για λόγους εχεμύθειας)
* Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν λάβουμε την πληρωμή σας. Για επιπλέον πληροφορίες καλέστε μας στο 211 115 1292.

3. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα - Κερδίζετε συνολική έκπτωση -5%
Μέσω VIVA PAYMENTS
Πληρώστε χρησιμοποιώντας την πιστωτική (Credit) ή την χρωστική (Debit) κάρτας σας γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας της VIVA PAYMENTS & VIVA WALLET.

Τρόποι Πληρωμής

Αποστολές Προϊόντων

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρεία courier (Γενική Ταχυδρομική).
Όλες οι αποστολές μας γίνονται σε διακριτικές συσκευασίες και δεν αναγράφεται πουθενά η επωνυμία Loveberry ή κάτι άλλο που να φανερώνει το περιεχόμενο του δέματος. Το κόστος των μεταφορικών για την απλή αποστολή ανέρχεται στα 5€ ενώ για αγορές 50€ και άνω τα μεταφορικά είναι εντελώς δωρεάν (η προσφορά των δωρεάν μεταφορικών δεν ισχύει για αλλαγές ή επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων).

Αν θέλετε μπορείτε να μας ζητήσετε να μην παραδώσει η courier το δέμα σας στη διεύθυνση που μας καταχωρίσατε αλλά να παραμείνει στο κοντινότερο γραφείο της περιοχής σας από όπου θα μπορείτε να το παραλάβετε εσείς οι ίδιοι *(Το επιλέγετε στην ολοκλήρωση της παραγγελία σας).
Ο χρόνος παραλαβής του δέματος σας εξαρτάται από τη σήμανση διαθεσιμότητας που αναγράφεται στη σελίδα περιγραφής του κάθε προϊόντος (εκτός αν ο προορισμός είναι δυσπρόσιτος οπότε η παράδοση ενδέχεται να καθυστέρηση επιπλέον 2-3 ημέρες). Τη στιγμή που το δέμα σας θα φύγει από τα γραφεία μας, θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά με σχετικό email (εφόσον έχετε καταχωρήσει) και με SMS. Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν απόρρητα, και χρησιμοποιούνται αυστηρά μόνο από την επιχείρησή μας. Σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 211 115 1292.

Αναζήτηση Δέματος

Με την αποστολή της παραγγελία σας θα σας στείλουμε σχετικό email (εφόσον και αν έχετε καταχωρήσει το email σας) που θα περιλαμβάνει τον αριθμό εντοπισμού δέματος (tracking number). Με αυτόν τον αριθμό θα μπορείτε να βλέπετε από το online σύστημα της Γενικής Ταχυδρομικής το στάδιο το οποίο βρίσκεται το δέμα σας.

Ενημέρωση Παραγγελίας

​Από την στιγμή που θα καταχωρήσετε την παραγγελία σας θα μπορείτε ενημερώνεστε με σχετικά Email όποτε αλλάζει η κατάσταση της.
Οι ενημερώσεις μιας παραγγελίας είναι οι εξής

Λήψη Παραγγελίας 
Όταν θα ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με ένα αντίγραφο της παραγγελίας σας.

Επεξεργασία Παραγγελίας
Όταν αρχίσουμε την επεξεργασία της παραγγελίας, θα σας ενημερώσουμε με νέο σχετικό email.

Αποστολή Παραγγελίας
Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία και γίνει η αποστολή του δέματος σας με την συνεργαζόμενη εταιρία courier, θα λάβετε νέο email που θα περιέχει τον αριθμό εντοπισμού δέματος (tracking number) με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε online την πορεία του.

Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Όταν θα παραλάβετε το δέμα σας θα λάβετε ένα τελικό email που θα επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.