Ανώνυμη Παραγγελία

Σεβόμενοι την επιθυμία αρκετών από εσάς να μην δηλώσουν όνομα και διεύθυνση, σας δίνουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας εντελώς ανώνυμα. Απλά επιλέξτε στην ολοκλήρωση αγοράς την επιλογή "Ανώνυμη παραγγελία".

Το μόνο που θα χρειαστεί να μας δώσετε είναι:

• Ένα οποιοδήποτε ψευδώνυμο, (ότι θέλετε εσείς, π.χ αν σας λένε Δημήτρη ή Δήμητρα να γράψετε Γιώργος ή Γεωργία αντιστοιχα).
• Τον πραγματικό αριθμό του κινητού σας για να σας ειδοποιήσει η courier.
• Ένα έγκυρο email για να μπορείτε να λάβετε τον αριθμό Tracking Number (αριθμός δέματος) της παραγγελία σας καθώς και σχετικές ενημερώσεις για την κατάσταση της.
• Την πραγματική πόλη και το Τ.Κ σας για να μπορέσουμε να στείλουμε την παραγγελία σας στο πλησιέστερο κατάστημα courier.

* Η ανώνυμη παραγγελία ισχύει και για τις τηλεφωνικές παραγγελίες. Καλέστε μας στο 211 119 4576 ή στο 6987916808 (Cosmote What's Up) και ζητήστε μας να κάνετε την παραγγελία σας ανώνυμα.

* Προσοχή: Και στις δύο περιπτώσεις "Ανώνυμης Παραγγελίας" όπως είναι φυσικό η courier δεν μπορεί να σας φέρει το δέμα σας. Θα πρέπει να περάσετε εσείς ή κάποιος άλλος από τα γραφεία της courier μαζί με τον αριθμό Tracking Number (αριθμός δέματος) για να το παραλάβετε.