Ανώνυμη Παραγγελία

Η αποστολή των δεμάτων μας γίνεται πάντα με απόλυτη εχεμύθεια, εμπιστευτικότητα και σεβασμό στις επιλογές των πελατών μας. Σας εγγυόμαστε πως το περιεχόμενο της παραγγελίας σας είναι 100% εμπιστευτικό και μόνο εσείς γνωρίζετε τι περιέχει. Οι διανομείς και οι υπάλληλοι στις εταιρείες courier δεν μπορούν να γνωρίζουν σε καμία περίπτωση το περιεχόμενο του δέματος σας.

100% Διακριτική Συσκευασία

Χρησιμοποιούμε καφέ χάρτινα κουτιά τα οποία βάζουμε μέσα σε λευκές 100% αδιαφανείς ταχυδρομικές σακούλες χωρίς κανένα λογότυπο ή διακριτικό γνώρισμα της εταιρίας ή της ιστοσελίδας μας. Έτσι διασφαλίζουμε την μέγιστη ασφάλεια άλλα και διακριτικότητα του δέματος σας.

Τα συνοδευτικά έγγραφα τοποθετούνται πάντα εντός της συσκευασίας. Επίσης ως αποστολέας του δέματος δεν αναγράφεται ο διακριτικός τίτλος Loveberry ή κάποιο άλλο διακριτικό έτσι ώστε να μην γίνεται καμία συσχέτιση με την ιστοσελίδα μας ή την εταιρία μας. Το όνομα αποστολέα είναι "WEB SALES", ένα κοινός αποδεκτό γενικό όνομα που συνήθως χρησιμοποιούν εταιρίες τηλεμάρκετινγκ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την τελική μορφή από το δέμα που θα παραλάβετε:

acs πακέτο
Πακέτο ACS
Γενική Ταχυδρομική πακέτο
Πακέτο Γενικής Ταχυδρομικής